Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Bārā "Star Lounge" uzstāsies "Rulers of the Deep"

"Amber Muse Records", 10.03.2011. 13:07

Piektdien, 18.martā, Amber Muse Gathering ballītē bārā Star Lounge (Dzirnavu 33), kuru atbalsta viskijs Famous Grouse, kā galvenie viesi uzstāsies abi projekta Rulers of the Deep dalībnieki - DJ Meri un Julm. Kopā ar viesiem būs iespēja noklausīties arī pasākuma promouteru Bogdan Taran un Max Lomov setus.
Bārā "Star Lounge" uzstāsies "Rulers of the Deep"

Rulers of the Deep (ROTD) 2008.gadā tika pasludināti par labāko Igaunijas elektroniskās mūzikas grupu, kā arī nominēti kā labākā Baltijas grupa MTV Europe Music Avards ar ierakstu "Planet Drum", kura uzreiz pēc izdošanas iekaroja reģiona mūzikas televīzijas topu augstākās vietas. Šie panākumi ir pilnība nopelnīti, jo Meri un P.Julm ir igauņu deju mūzikas atspoguļojums. Kopš 1997.gada viņi veido iknedēļas radio programmu "Tallinn Express", kas skan nacionālajā radiostacijā Radio 2, kā arī ikmēneša pasākumus ar šo pašu nosaukumu teātrī Von Krahl.

Rulers of the Deep kā mūzikas producenti ir pazīstami visā pasaulē. Pietiek nosaukt tikai dažas no ierakstu kompānijām, kurās izdoti viņu darbi un premiksi - Ovum, Defected, Z Records, Stealth, NRK, Hed Kandi, lai taptu skaidrs, ka viņi ir no house mūzikas augstākā ešelona. ROTD ir remiksējuši tādu mākslinieku hītus kā Shakedown, IL Padrinos un Jocelyn Brown, Mood2Swing, Arnold Jarvis, Jakatta un daudzus citus. 2006.gadā Meri un Julm atvēra paši savu ierakstu kompāniju ROTD Recordings un izdeva divus autor-albumus "Next Evolution" un "Ready to go Overground". Savukārt pagājušā gada beigās Meri savas solo karjeras ietvaros veiksmīgi startēja ar ierakstu kompāniju Tohuwabohu Music.

Pasākumā kopā ar viesiem uzstāsies Max Lomov ar vakara iesākuma setu un Bogdan Taran ar noslēdzošo daļu, savu redzējumu par ultramodernām video projekcijām prezentēs CBETOMUSIC.

Pasākums Amber Muse Gathering, kuru atbalsta viskijs Famous Grouse, notiks no plkst. 22:00 līdz 4:00. Ieeja pēc viesu saraksta vai ar flajeri līdz plkst. 23:00 bezmaksas, pēc tam - 3 Ls, pārējiem - 7 Ls. Lai iekļūtu viesu sarakstā, savs vārds un uzvārds jāsūta uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 18.marta plkst. 18:00)

Informatīvais atbalsts: Capital FM, Albert Hotel, DanceRadio.lv, ind-ex.lv un Nightlife.lv

Informācija par galvenajiem viesiem:

www.rulersofthedeep.com

www.myspace.com/rulersofthedeep

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV