Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

DJ Meri: "Mums ļoti paveicās, ka debitējam Ovum Records paspārnē"

Amber Muse Records komanda, 17.03.2011. 17:19

Piektdien, 18.martā, bārā "Star Lounge" notiks kārtējais "Amber Muse Gathering" pasākums, kurā par galvenajiem viesiem kļūs dueta Rulers of the Deep dalībnieki no Igaunijas. Bogdans Tarans savā radiošovā "Dance Box" sazinājās ar DJ Meri no grupas, lai uzdotu viņam dažus jautājumus.
DJ Meri: "Mums ļoti paveicās, ka debitējam Ovum Records paspārnē"

- Meri, beidzot mēs dzirdēsim jūs savā pasākumā šo piektdien. Kad pēdējo reizi jūs bijāt Latvijā?

- Man liekas, gadus divus atpakaļ... Tas bijā pludmales festivālā Saulkrastos. Mēs spēlējam pirms tevis... Oj, nē, tu spēlēji pirms mums. (Smejas).

- Kā Rulers of the Deep jūs esat izdevuši trīs albūmus, pareizi?

- Jā, bet otrais albums vēl atsevišķi iznāca Anglijā, mēs uztaisījām speciālu versiju. Noņēmām visus trekus ar dziedāšanu, jo britu skatuve pietiekoši specifiska underground mūzikas ziņā. Viņu skatījumā darbi ar dziedāšanu un underground treki neiet kopā viena albūma ietvaros. Bet Anglijas versijā mēs tomēr atstājām "Planet Drum". Tā, ka tas ir tas pats albūms, tikai saīsinātajā versijā, ar 4-5 celiņiem uz diskā.

- Pastāsti, lūdzu, par jūsu "Tallinn Express" naktīm Von Krahl teātrī. Man liekas, ka tavā ziņojumu lentā Facebook es lasīju, ka pēdējā reizē jums nācās spēlēt ļoti klusu kaimiņu sūdzību dēļ. Vai jūs turpināsiet rīkot pasākumus tur?

- Jā, Von Krahl jau atrisināja šīs problēmas ar kaimiņiem. Kā zināms, mēs esam Eiropas Savienībā un nevaram pārsniegt 100 decibelus, spēlējot mūziku, kas ir pietiekami šai vietai. Līdz ar to, ka klubs un teātris atrodas vecpilsētas vidū, skaidrs, ka apkārt ir daudz viesnīcu un iedzīvotāju, kas rada grūtāku situāciju, bet mēs turpināsim rīkot ballītes tur.

- Pagājušā gada beigās radīji jaunu kompāniju ar nosaukumu Tohuwabohu Music. Kā leiblam klājas? Trīs relīzes, kuras izdotas uz šo brīdi, ir vienkārši lieliski...

- Trīs relīzes jau ir izdotas un ceturtais būs no jums...

- Jā, mēs esam ļoti priecīgi par šo faktu!

- Mēs ar manu partneri Vileverinu nodibinājām leiblu tāpēc, ka šeit, Igaunijā, ir ļoti daudz labas mūzikas, un autoriem ir ļoti grūti izlauzties. Tāpēc mēs nolēmām atvērt mūzikas leiblu, kas izdos tikai Igaunijas mūziku. Bet pēc tam es sadzirdēju jūsu skaņdarbu un mēs izdomājām, ka varam izlaist materiālu arī no visas Baltijas. Rezultāts uz šo brīdi ir ļoti labs, kā arī atsauksmes. Esmu mūzikas biznesā jau vairāk par 10 gadiem, šajā laikā daudz ceļoju apkārt pasaulei, tā ka tagad izmantoju nodibinātos kontaktus. Gribēju pamēģināt... Atzīšos, tas ir pietiekoši grūti – padarīt leibla mūziku pieejamu visiem, jo apkārt ir daudz mūzikas. Taču populāras personas spēlē mūsu materiālu, tāpēc es ceru uz vēl labāku rezultātu.

- Ar nepacietību gaidu jūsu setu mūsu pasākumā un man atmiņa ienāca jūsu klasiskais ieraksts. Es klausos to vēl un vēl un saprotu, ka Masters At Work būtu lepni, ja paši uztaisītu tādu darbu, ka "Track One".

- Masters at Work īstenībā pietiekoši daudz spēlēja šo darbu. Tas nāca klājā 2001.gadā Ovum Records paspārnē, un tas biju mūsu pirmais skaņdarbs. Mums ir ļoti paveicies, ka debitējām uz Ovum. Vienkārša veiksme: mēs nosūtījām demo uz Ovum un viņi nolēma izdot mūsu darbu. Kā pasakā!

- Paldies par sarunu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV