Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Dub FX koncerta īpašie viesi - Flower Fairy un "PeR"

Gints Putniņš, 24.03.2011. 20:50

8. aprīlī Sapņu fabrikā uzstāsies unikālais ielu bītbokseris Dub FX tandēmā ar partneri Flower Fairy. Par pasākuma iesildošo grupu apstiprināti "PeR".
Dub FX koncerta īpašie viesi - Flower Fairy un "PeR"

Dub FX jeb īstajā vārdā Bendžamins Stenfords ir austrāliešu izcelsmes bītbokseris, kas kompozīcijas rada galvenokārt tikai ar savas balss, semplera un efektu pedāļu palīdzību.

Kopš karjeras sākuma vēlēdamies būt pilnībā neatkarīgs mākslinieks, Dub FX izvairījās sadarboties ar jebkādām producentu vai ierakstu kompānijām. Pat savus albumus viņš pārdod tikai koncertu vietās un ar interneta starpniecību. Līdz šim iznākuši 3 Dub FX pilnapjoma albumi, no kuriem pēdējais – A Crossworlds' - pagājušajā gadā. Tā tapšanā sadarbību neatteica austrāliešu producents Siriuss, kuru ar Dub FX vieno sena draudzība.

Koncertos un atsevišķās ierakstītajās kompozīcijās Dub FX pievienojas Flower Fairy (jeb Šošana Sadia). Izņēmums nebūs arī koncerts 8.aprīlī.

Flower Fairy iedziedājusi vokālās partijas tādās kompozīcijās kā Everythinks A Ripple, Wandering Love un Time Will Tell. Izdots arī Dub Fx producēts viņas soloalbums Nursery Gryme.

Par pasākuma Sapņu fabrikā īpašajiem viesiem apstiprināta pašmāju bītboksa grupa PeR, kuras aizsākumi meklējami 2007.gadā, bet tagad pazīstam jau pēc uzstāšanās festivālos Baltic Beach Party, Positivus un Jaunais vilnis; TV konkursā Latvijas Zelta talanti, Eirovīzijas atlasē u.c., sadarbību ar Mārtiņu Freimani, Lady's Sweet, Marku Rivu.

Patlaban iepriekšpārdošanā jau izpirktas lētākās kategorijas šī koncerta biļetes. Arī nākamajā kategorijā - Ls 10 - biļešu atlicis pavisam maz, tāpēc tiem, kas vēl prāto, laiks pasteigties. Savukārt koncerta apmeklētājiem, kas vēlētos pasākumu vērot, sēžot pie galdiņiem, kopš šodienas radīta šāda iespēja. Biļetes pie galdiņiem cena – Ls 15.

Biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuserviss.lv tīklā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV