Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ralfs Eilands un Valters Pūce ieraksta kopīgu dziesmu; noskaties video!

Easyget.lv, 27.01.2014. 10:44 | komentāri (1)

Grupas "PeR" solists Ralfs Eilands un grupas "DaGamba" mūziķis Valters Pūce vienojušies kopīgā skaņdarbā "Revelation".

Revelation", kas, pašu vārdiem, "atgādina, ka mīlestības un veselā saprāta trūkums dzīvi var padarīt par trulu eksistēšanu", ir pirmais Ralfa un Valtera kopīgi radītais skaņdarbs un abi mūziķi ir pārliecināti - ne pēdējais.

"Bija gatava dziesmas skice un vēlējos to attīstīt, iespēlējot ģitāras, tāpēc devos pie sava kolēģa Arturas Burkes, taču viņš ieteica aiziet ciemos pie kaimiņa Valtera Pūces. Sākotnēji man šī ideja, godīgi sakot, nepatika, bet tiklīdz izdzirdēju, kādu pienesumu Valters ar čellu dod dziesmai, man nebija šaubu - dziesmai jāskan tieši tā," atceras Ralfs Eilands.

"Revelation" jeb "atklāsme" ir abu mūziķu kliedziens pasaulei par netaisnībām, kuras radījusi neaprēķināta, necilvēcīga un primitīva rīcība, kas arvien biežāk novērojama politikā, cilvēku attiecībās, mūsu ikdienā. ""Revelation" ir dziesma pret sistēmu un tās radīto vājprātu, kurā mēs esam spiesti piedalīties tik ilgi, kamēr ticam, ka šī sistēma strādā. Pēc mūsu domām, dzīvojot bez mīlestības, savstarpējas iejūtības un cieņas sapnis par gaišo nākotni var palikt tikai sapnis," pārlieicnāts Eilands.

Abi mūziķi ir pārliecināti, ka šis nav vienīgais kopīgais skaņdarbs, taču domas par jaunas grupas veidošanu prātā viņiem nenāk. Gan "PeR", gan "DaGamba" turpina savu muzikālo un koncertdarbību līdzšinējā sastāvā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV