Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Šovakar Sapņu fabrikā uzstāsies Dub FX

Gints Putniņš, 08.04.2011. 09:13

No vakar Viļņā pilnībā izpārdotā koncerta šodien Rīgā ierodas Dub FX, lai uzstātos Sapņu fabrikā. Jūsmīgās lietuviešu fanu atsauksmes liecina, ka Dub FX, kā parasti, bijis gana atraktīvs un tātad neliks vilties arī skatītājiem Rīgā.
Šovakar Sapņu fabrikā uzstāsies Dub FX

Pasākuma organizētāji informē, ka Sapņu fabrikas durvis būs atvērtas no plkst. 19.00, plkst. 20.00 uzstāsies iesildītāju grupa PeR, bet plkst. 21.00 uz skatuves kāps Dub FX ar savu skatuves un dzīves partneri Flower Fairy.

Iesildītāju grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands, jautāts par gaidāmo uzstāšanos, sacīja: "Patīkami tikties ar jau pazīstamu cilvēku, kurš ir ļoti vienkāršs un atklāts mākslinieks. Koncertu gaidu, jo vēlos vēlreiz Dub FX redzēt dzīvajā. Pirmo reizi, kad izdzirdēju, ko viņš uz skatuves dara, es biju patīkami pārsteigts. Par spīti tam, ka esmu bijis gan uz U2, gan uz The Black Eyed Peas koncertiem, Dub FX uzstāšanās ir ierindojusies manu koncertu Top 3. Prieks, ka Latvijā esam izraudzīti kā iesildītāji tik populāra, bet tomēr šauri apdzīvota žanra mākslinieka koncertam."

Atgādinām, ka Dub FX, jeb īstajā vārdā Bendžamins Stenfords, ir austrāliešu izcelsmes mūziķis - bītbokseris, kas kompozīcijas rada galvenokārt tikai ar savas balss, semplera un efektu pedāļu palīdzību. Viņš atzinīgi izsakās par Bobu Mārliju un Bobiju Makferinu, taču kopumā autoritātes neatzīst un cenšas iet pats savu attīstības ceļu.

Līdz šim iznākuši trīs Dub FX pilnapjoma albumi, no kuriem pēdējais - A Crossworlds - pagājušajā gadā. Tā kā mūziķis vēlējies būt pilnībā neatkarīgs mākslinieks, viņš iztiek bez līgumiem ar menedžeriem vai ierakstu kompānijām un pat savus albumus izdod un pārdod patstāvīgi - koncertu vietās un internetā. Tādējādi šī pasākuma apmeklētājiem var būt iespēja iegādāties diskus tieši no paša dziesmu autora.

Pateicoties ārkārtējai fanu atsaucībai, koncerts būs labi apmeklēts, bet biļetes vēl var iegādāties www.bilesuserviss.lv un pirms koncerta Sapņu fabrikā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV