Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Strāvoklis" klubā "Nabaklab"

Klubs "Nabaklab", 03.05.2011. 14:39 | komentāri (2)

4. maija vakarā no plkst. 21.00 klubā "Nabaklab" notiks neatkarīgās mūzikas grupu albuma "Strāvoklis" pasākums - pēcballīte iepriekš Esplanādē notikušajam koncertam.
"Strāvoklis" klubā "Nabaklab"

Vakara gaitā klubā varēs satikt koncerta dalībniekus, iegādāties albumu "Strāvoklis" par draudzīgām cenām, kā arī nobaudīt kokteili "Strāvoklis".

Albumā "Strāvoklis" skan pavisam 19 jaunas dziesmas ar Raiņa vārdiem, kuras radījušas un ieskaņojušas Latvijas neatkarīgās mūzikas grupas un izpildītāji. Albumu izdod biedrība "HI". 800 albuma kopijas tiks dāvinātas Latvijas skolām. "Strāvokļa" idejas autors ir mūziķis Andris Indāns.

4. maijā Esplanādē no plkst 19. 00 notiks koncerts, kurā albumā iekļautās dziesmas spēlēs grupas "Hospitāļu iela", "Bērnības Milicija", "Ēnu kaleidoskops", "Inokentijs Mārpls", "STandART", "Gaujarts", "Gas of Latvia", "Soundarcade", "HMP?", " $KODEK & TVMASKAVA", "Nepilngadīgā Anna", "Židrūns", kā arī solo mākslinieki Imants Daksis un Jēkabs Nīmanis.

Publicitātes foto, "Hospitāļu iela"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV