Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Kamadena" mākslas telpā gaidāms neparasts Olgas Rajeckas koncerts

Anete Kalniņa, 09.05.2011. 11:42

"Kamadena" mākslas telpā 19. maijā ar īpašu akustisko koncertu viesosies Olga Rajecka, piedāvājot klausītājiem labi zināmas dziesmas pārsteidzošos aranžējumos.
"Kamadena" mākslas telpā gaidāms neparasts Olgas Rajeckas koncerts

Koncertā Olga Rajceka dziedās populāras Mārtiņa Freimaņa, Imanta Kalniņa, Valta Atāla, Aigara Grāvera, Raimonda Macata un citu komponistu dziesmas pavisam jaunās skaņās. Par pavadījumu rūpēsies ģitārists Aivars Gudrais un tautsiņinstrumentālists Juris Kristons.

Šis būs īpašs Olgas koncerts, jo dziesmas tiks izpildītas akustiskā un līdz šim neierastā skanējumā. Gatavojoties koncertam, īpaši padomāts arī par stilu - Olga uzstāsies Elitas Patmalnieces tērpos, par stilu rūpējas arī Liene Pušpure.

Olga sola, ka koncertā nodziedās ap 30 dziesmu, lai gan viņas repertuāra pavisam ir 480 dziesmas. Nesen tās nācies pārskaitīt, jo nākamgad dziedātājai gaidāma ievērojama jubileja un, protams, atbilstoši jubilejas koncerti.

"Kamadena" mākslas telpa radusi mājvietu līdzās tāda paša nosaukuma veģetāriešu restorānam Lācplēša ielā 12. Tā būtiski atšķiras no citām koncertu norises vietām Rīgā, jo mūziķiem un māksliniekiem tiek dota pilnīga brīvība improvizēt un veikt radošus eksperimentus publikas klātienē.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Kamadena" māksla telpā, "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV