Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Olga Rajecka debitē Eirovīzijā

Easyget.lv, 10.01.2014. 13:35

Dziedātāja Olga Rajecka laiž klajā Eirovīzijas dziesmu „Saule riet”, ko dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā Palladium izpildīs kopā ar TDA „Līgo”.
Olga Rajecka debitē Eirovīzijā

„Man dzīvē ir bijis viss. Neskaitāmi koncerti, klausītāju mīlestība un uzvaras konkursos un festivālos. Man ar to pietiek. Taču es neesmu zaudējusi prieku dziedāt un man patīk šī dziesma. Un man patīk dziedāt, tāpat kā Kleinam patīk rakstīt mūziku un „Līgo” dejotājiem patīk dejot. Es nevēlos nevienam neko pierādīt. Es vēlos dziedāt,” atbild Olga jautāta, kādēļ piekritusi dziesmas autoru piedāvājumam startēt konkursā.

„Dziesma ir stāsts par kādu meiteni, kurai māte savulaik ir teikusi, ka zeme bez mīlestības pārstās griezties. Ja zeme pārstās griezties, saule paliks mūžīgi debesīs un vairs nenorietēs. Tāpēc meitene nebeidz priecāties par to, ka saule vēl joprojām ik vakaru riet, jo tieši vakars sola dažādus priekus, tikšanos ar iecerēto un mīlestību,” skaidro dziesmas teksta autors Guntars Račs. Mūzikas autors ir Tomass Kleins.

Dziesmas remiksa, kas izvirzīta dziesmu konkursam, tapšanā piesaistīts arī deju mūzikas producents DJ Dween un grupas „Auļi” dūdu meistars Kaspars Bārbals.

Olgai Rajeckai Eirovīzijas dziesku konkursa Latvijas atlases pirmajā pusfinālā 1. februārī uz koncertzālē „Palladium” pievienosies dejotāji no pazīstamā Latvijas tautas deju kolektīva „Līgo”. Priekšnesuma horeogrāfiju veido vairākkārtējs Deju svētku virsvadītājs un to lielkoncerta mākslinieciskais vadītājs Jānis Purviņš, kurš kopš 1995. gada ir TDA „Līgo” mākslinieciskais vadītājs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV