Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

"Pearl Jam" grūti skatīties filmu par sevi

Mārtiņš Zviedris, 02.06.2011. 13:39

Rudenī būs iegādājama "postgrunge" grandu 20 gadu jubilejai veltīta filma un arī grāmata, kurā iekļautas intervijas ar Nīlu Jangu, Deivu Grolu un Brūsu Springstīnu.
"Pearl Jam" grūti skatīties filmu par sevi

Grāmata ""Pearl Jam" 20" iznāks 13. septembrī un būs pieejama vienlaikus ar Kamerona Krova dokumentālo filmu ar tādu pašu nosaukumu.

Grāmatu sastādījuši un rediģējuši Džonatans Koens un Marks Vilkinsons. Izdevums solās būt "estētiski graujoša, izsmeļoša grupas divdesmit gadu hronika", veidotājus citē "NME". Sējumā būs arī mūziķu zīmējumi, piezīmes un "aizkulišu informācija".

Grāmatai, kurā ir intervijas ar Brūsu Springstīnu, Nīlu Jangu un Deivu Grolu, Krovs sarakstījis ievadvārdus. Viņš pats arī apkopojis savas filmas mūzikas ierakstus.

Žurnālam "Rolling Stone" Krovs šogad jau atklāja, ka filmā ir "labākie suvenīri no pagājušajiem laikiem, teiksmaini kadri, par kuru esamību būsit dzirdējuši, bet ko vēl nebūsit redzējuši, un intervijas".

"Pearl Jam" basists Džefs Aments sarunā ar to pašu izdevumu nosaucis Kamerona filmu par "mīlestības vēstuli" grupai, un atzinis: lente ir vienādā mērā cildinoša un tāda, kas nesaudzīgi atspoguļo grūtumus kolektīva dzīvē, tāpēc to skatīties neesot bijis viegli.

Publicitātes foto, "Pearl Jam"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV