Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

The Grand Astoria pasaules mūzikas krogā Bubamara

Sandis Baumanis, 07.07.2011. 09:17

Piektdien, 15. jūlijā, pasaules mūzikas krogā Bubamara albuma "Omnipresence" koncertbrauciena ietvaros Rīgā viesosies psihedēlijas un progresīvās ģitārmūzikas grupa The Grand Astoria no Krievijas.
The Grand Astoria pasaules mūzikas krogā Bubamara

The Grand Astoria dibināta 2009.gadā Sanktpēterburgā, tiekoties un kopīgas muzikālās intereses atrodot grupas ģitāristam, kādreizējam Krievijā plaši atzītās alternatīvas rokmūzikas grupas Neversmile dalībniekam, Kamiļam Šarapadinovam un tā laika muzikālajiem domubiedriem.

Grupas sastāvs piedzīvojis vairākas dalībnieku maiņas, šobrīd klasiskajam roka sastāvam piepulcinot taustiņinstrumentālistu un elektronikas elementu spēlētāju. Izdoti trīs pilna apjoma studijas albumi, kā pēdējais no tiem 2011.gada sākumā izdotais Omnipresence, kura veicināšanas nolūkos The Grand Astoria aizvada jau otro Eiropas valstu koncertbraucienu, tajā atkārtoti iekļaujot Latviju, kurā vairākkārt jau sniegtas uzstāšanās kopā ar mūziķiem Edgaru Rubeni, Parára un citiem.

Jūlija mēneša beigās vinila formātā ieraudzīt dienasgaismu solās grupas līdz šim neizdoto skaņdarbu apkopojums Caesar Enters the Palace of Doom, bet jau 2012.gada sākumā The Grand Astoria paredzēti koncerti Amerikā.
Vakara viesiem uz skatuves pievienosies daudzsološie pašmāju instrumentālās mūzikas jaunpienācēji - grupa Ca'Mel no Rīgas.

Trio līdz šim aizvadījis nelielu skaitu koncertu dažādās galvaspilsētas koncertu norises vietās, bet jau paguvis pārsteigt ar savu skanējumu un skatuves sniegumu.

Ieeja no plkst. 21:00, bez maksas.

http://twitter.com/ULVE_
http://www.bubamara.lv
http://www.myspace.com/thegrandastoria
http://www.draugiem.lv/ca-mel

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV