Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bubamarā – smieklu pilna nedēļa

Easyget.lv, 08.05.2013. 12:50

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 aicina ceturtdien gaidāma Stand-up comedy, bet piektdien koncertēs grupa Pirmais kurss, kas joko par visu

Trešdien, 8. maijā, uz Bubamaras skatuves ar pagaidām pēdējo koncertu Latvijā un esošā sastāvā uzstāsies alternatīvā roka grupa Sunhenge, sniedzot akustisku koncertu. Vakara turpinājumā par deju mūziku rūpēsies DJ Speiss.

Ceturtdien, 9. maijā, pirmo reizi uz Bubamaras skatuves – Stand-up comedy brīvais mirkrofons. Stand-up comedy (citi ir mēģinājuši latviski tulkot kā stāvizrāde) brīvais mikrofons ir ļoti populārs izklaides žanrs citviet pasaulē. Viens komiķis, ciema brīvprātīgai pļāpa utt., kurš neizmanto neko vairāk par vienu mikrofonu un savu kreatīvo redzējumu uz pasauli, savu priekšnesumu veido pa maziem fragmentiem kā jokus vai garākus stāstus, kuros ietilpst humora pilnas mizanscēnas. Pēc komiķa uzstāšanās publiku izklaidēs DJ Ma.Be. ar iknedēļas Exit mūzikas izlasi.

Piektdien, 10. maijā, no pulksten 22 par jautrību rūpēsies grupa Pirmais kurss (http://www.draugiem.lv/pirmaiskurss/) – ansamblis, kura apmēram stundu garajā repertuārā ir gan kaverversijas, gan pašsacerēti bezbēdīgi meldiņi – tapuši, iedvesmojoties no grupām Svešie, P.O.R.N.O.& Co un citām dzīvesprieka un pašironijas caurstrāvotām muzikālām apvienībām. Par balli visas nakts garumā rūpēsies DJ Uldis Rudaks.

Sestdien, 11. maijā, par mūziku rūpēsies DJ Klubb Kannibal no Norvēģijas, solot afro-funk, disco, soul, reggae, kā arī dažādu 70. gadu mūziku. Kopā ar viņu uz skatuves improvizēs divi viņa draugi, kas no ģitāras un saksofona mēģinās izvilināt regejiskas mūzikas skaņas.

Ieeja sarīkojumos pasaules mūzikas krogā Bubamara – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV