Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Bubamarā – roks, pankroks un Svētais Patriks

easyget.lv, 13.03.2013. 13:35

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 šo nedēļu aizvadīs roka skaņās ar grupām Adamsu famīlija un Osiris drinks whiskey, ieskandinot Svētā Patrika dienu.

Trešdien, 13. martā, mazo piektdienu ieskandinās deju vadītājs Speiss ar mūziku no visas pasaules.

Ceturtdien, 14. martā, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 15. martā, pasaules mūzikas krogā "Bubamara" – dzīvsvarā mērot – Latvijas vissmagākā rokgrupa "Adamsu famīlija" dārdinās dziesmu par rūķiem un citus autoru un klausītāju iecienītus panka, blūza un vienkārši ievērojama alkohola daudzuma iespaidā radušos roka gabalus. Pirms tam un visas nakts garumā par ballīti rokmūzikas noskaņās rūpēsies DJ Māris Balodis.

Sestdien, 16. martā, uz Bubamara skatuves kāps apvienība Osiris Drinks Whiskey (http://www.draugiem.lv/odw/), kuras dziesmās tiekas pankroks un ķeltu tradicionālās mūzikas noskaņas pildītas ar vijoli. Sagaidīsim pusnaktī kopā ar viņiem Svētā Patrika dienu. Par ķeltu noskaņu mūziku un pankroku pirms un pēc būs atbildīgs DJ Džeroms.

Ieeja sarīkojumos Bubamarā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV