Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Bubamarā – roks no Somijas un Lietotas mēbeles no Holandes

EasyGet.lv, 18.02.2013. 15:07

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 nedēļas ievadā aicina uz Nika Keiva jaunā albuma publisko noklausīšanos, bet nedēļas nogali pavadīt ar Stockers! no Somijas un pašmāju grupu Lietotas mēbeles no Holandes.
Bubamarā – roks no Somijas un Lietotas mēbeles no Holandes

Pirmdien, 18. februārī, "Bubamarā" notiks Nick Cave And The Bad Seeds "Push The Sky Away" albuma noklausīšanās un b-sides DJ ShahS vadībā.

Trešdien, 20. februārī, kā ierasts, mazo piektdienu ieskandinās deju vadītājs Speiss ar mūziku no visas pasaules.

Ceturtdien, 21. februārī, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 22. februārī, Bubamarā koncertēs indie rokgrupa Stockers! no Somijas. Grupa skanējumā apvieno dinamiskas, spilgtas un brāzmainas ģitārmelodijas un spēcīgus bungu ritmus, basa partijas un vokālu. Šajā vakarā uz skatuves kāps arī Latvijas lielākie panku mūzikas šovmeņi - grupa Rīta Stienis, kas priecēs ne tikai ar kodolīgiem, humora pilniem un vienlaikus nopietniem tekstiem, bet ar izmeklētām mūzikas skaņām un savu kolorīto izskatu.

Sestdien, 23. februārī, uz Bubamaras skatuves kāps grupa Lietotas mēbeles no Holandes. Grupa, kas savas pastāvēšanas, vairāk kā desmit gadu, laikā ir izkopuši kvalitatīvas rokmūzikas spēli, iedvesmojoties no dažādiem septiņdesmito gadu slaveniem rokgrandiem. Nosaukums, kas sākumā likās kā joks, ātri vien iesakņojās latviešu valodā un, izdzirdot par Lietotām mēbelēm no Holandes, neviens vairs nedomāja par lētu dīvānu, bet gan par kvalitātīvu mūziku. Pirms un pēc koncerta par ballīti rūpes uzņemsies DJ Džeroms.

Ieeja uz sarīkojumiem Bubamarā bez maksas.

Foto: Grupa Lietotas mēbeles no Holandes. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV