Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Agris Semēvics dzimšanas dienu atzīmē ar jaunu singlu

Agra Semēvica mūzikas menedžments, 11.07.2011. 13:52

Vairāk nekā pusgadu mūziķis pats sev ir devis iespēju darboties mūzikas lauciņā, kurā kopš 1990. gadu sākuma ar radošās darbības pārrāvumiem ir veiktas skaļākas un ne tik skaļas mūzikālas aktivitātes.
Agris Semēvics dzimšanas dienu atzīmē ar jaunu singlu

Mudinājums atgriezties mūzikā pēc "100. Debijas" un desmit gadus ilgušā producenta darba pie daudzu Latvijas pop mākslinieku muzikālajām karjerām, kā atzīst Agris Semēvics, bija dziesma "Paralēli" (mūzika: Artūrs Palkevičs; teksts: Agris Semēvics; producējis: Gints Stankēvičs), kurai nu seko jauns singls "Tu Satriecošā" (mūzika: Modris Skaistkalns; teksts: Agris Semēvics; aranžējums: Gints Stankevičs).

Singla muzikālā producenta meklējumi Agri Semēvicu aizveda uz Lietuvu, kur savulaik bija izveidojusies sadarbība ar lietuviešu pop/rock zvaigzni Amberlife un viņa komandu. Mūzikas producents Žilvinas Liulys uzņēmās singla "Tu Satriecošā" producēšanas sākuma fāzi, kuru Latvijā savā studijā līdz šodien atrādāmajam rezultātam noveda popmūzikas producents Modris Skaistkalns. Ģitāru dziesmā iespēlējis Kaspars Zemītis, ar kuru Agrim bijusi iepriekšēja sadarbība dažādos muzikālos projektos.

"Par singla izziņošanas datumiem vienmēr tiek domāts „stratēģiski", bet man nekad nav nācies kādu sevis iedziedātu dziesmu publiskot tieši savā dzimšanas dienā... Mazliet dīvaina sajūta... Bet kāpēc gan ne? "Tu satriecošā" – man, maniem draugiem un visiem, kas ir savējie!" komentē Agris Semēvics.

Foto: Agris Semēvics, (c) Aivars Kvalbergs & Aija Lemhena

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV