Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Agris Semēvics piedāvā dziesmu "Fotogrāfija lielisko mirkļu albumā"

EasyGet.lv, 08.02.2013. 11:33

Šodien, 8. februārī, Latvijas radiostacijās nonāk Agra Semēvica jaunākais singls - Ilzes Kalves komponētā dziesma „Fotogrāfija (Lielisko mirkļu albumā)", kurai tesktu rakstījis Agris Semēvics, bet ieraksta un producēšanas pienākumus ir veikuši Jānis Kalve un Lotars Lodziņš.
Agris Semēvics piedāvā dziesmu "Fotogrāfija lielisko mirkļu albumā"

"Meklējot tēmu, man kā dziedošam fotogrāfam un fotografējošam dziedātājam radās doma uzrakstīt un ieskaņot dziesmu par fotogrāfiju. Un tagad man ir pašam sava muzikālā fotogrāfija," atzīst mūziķis.

„Fotogrāfija (Lielisko mirkļu albumā)" ir ceturtais solo singls, kas seko pirms diviem gadiem pie klausītājiem nonākušajai Artura Palkeviča dziesmai „Paralēli", Modra Skaistkalna komponētajai dziesmai „Tu Satriecošā" un grupas Mixeri 1990. gadu hitam „Ļauj domāt par Tevi". Sagaidāms, ka marta beigās kā jaunums klausītājiem tiks piedāvāts 100Debijas hits „Sen jau viss" 2013. gada versijā.

Agris Semēvics līdzās studijas darbiem ar pavadošās grupas mūziķiem veido jaunu koncertprogrammu. Programmā tiks iekļauta arī vairākas 100Debijas dziesmas. "Akcentu koncertos gan likšu uz savu šībrīža daiļradi, to pragmatiski centīšoties papildināt un sabalansēt ar nekaitīgu daļu nostaļģijas," saka 90. gadu populārās dueta dalībnieks.

Tuvākais koncerts notiks jau šovakar klubā Kargo, Jēkabpilī.

Dziesmu noklausīties iespējams šeit.

Foto: Agris Semēvics. Foto (c) Druvo, http://www.druvoart.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV