Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noklausies Agra Semēvica pavasara dziesmu!

Easyget.lv, 10.03.2014. 09:02 | komentāri (1)

Mūziķis Agris Semēvics, sagaidot pavasari, klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko dziesmu „Prāts ar mežģīnēm”, kas tapusi divās versijās.
Noklausies Agra Semēvica pavasara dziesmu!

"Pavasarīgs prieks liek domāt par to, ka stikla seifā ieslēgtu sniegu Saule augstā tomēr izkausēs..." stāstu par savu jauno dziesmu „Prāts ar mežģīnēm” iesāk mūziķis Agris Semēvics. "Kaut kas liek domāt par to, ka no pragmatiska producenta un menedžera pagātnē, esmu kļuvis par radoši emocionālu „elementu”, kuram ir vēlme pamēģināt tā un arī kaut kā savādāk."

Strādājot pie sava jaunākā singla "Prāts ar mežģīnēm" Agris Semēvics sadarbojies ar pašmāju popmūzikas producentiem, kuri, viens otram nezinot, ir radījuši divas neatkarīgas dziesmas versijas. Labo Ierakstu studijā darbu paveica producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve, bet savā ELKO Studio vienu no divām dziesmas versijām realizēja Gints Stankēvičs.

Mūzikas autore - Ilze Kalve, teksta autors - Agris Semēvics. Dziesmas ierakstā piedalījies ģitārists Kaspars Zemītis un dziedātājs Dināra Rudāne.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV