Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Agra Semēvica lieliskie mirkļi fotogrāfijās un dziesmās

easyget.lv, 14.03.2013. 16:11

No 13. līdz 31. martam t/p Alfa skatāsms dziedošā fotogrāfa un fotografējošā dziedātāja Agra Semēvica romantisko fotogrāfiju izstāde.
Agra Semēvica lieliskie mirkļi fotogrāfijās un dziesmās

Galerijas:

Fotoizstāde, kurā apkopoti 18 romantiski sieviešu portreti, tematiski saistīts ar Agra Semēvica jaunāko radiosinglu “Fotogrāfija”. Tas ir ceturtais Agra kā soloizpildītāja singls kopš grupas 100. Debija ziedu laikiem deviņdesmitajos gados. Tāpat kā “Lielisko mirkļu fotogrāfijas”, šī un arī citas dziesmas reiz tiks apkopotas dziesmu albumā, rezumējot dziedošā fotogrāfa solo sniegumu, kam viņš pievērsies kopš 2011. gada.

Fotogrāfēšanai Agris Semēvics pievērsās pirms pieciem gadiem, līdz tam būdams sabiedrībā vairāk pazīstams ar aktīvu darbību mūzikas pasaulē. Deviņdesmito gadu pašā sākumā Agris baudīja Latvijā pieprasītākā DJ statusu, kā arī dibināja savulaik ievērojamu popularitāti guvušo grupu 100.Debija. Kopš 90. gadu beigām Semēvics pierādījis sevi arī kā veiksmīgs producents un menedžeris, strādājot ar tādiem populāriem mūziķiem kā Ladybird, Linda Leen, Lauris Reiniks, Yana Key, Amberlife un Jenny May, kā arī grupām C-Stones, Double Faced Eels un Mixeri. Kopš 2011. gada Agris Semēvics atkal pievēršas muzicēšanai - šoreiz jau kā solo izpildītājs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV