Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Bubamarā" koncertēs The Grand Astoria no Sanktpēteburgas

Mārtiņš Zviedris, 11.07.2011. 15:53

Krievu mūsdienu roka jaunie talanti pasaules mūzikas krogā uzstāsies piektdien, ceturtdien gaumīgu jazz/ funk/ fusion sola vietējā apvienība FunCOOLio, bet sestdien virtuozu hiphopa un regeja miksu piedāvās Mr.Zivs.
"Bubamarā" koncertēs The Grand Astoria no Sanktpēteburgas

Ceturtdienas, 14. jūlija, vakarā no pulksten 21 par noskaņu, kurā gan padejot, gan nesteidzīgi baudīt dzērienus, gādās jazz/ funk/ fusion grupa FunCOOLio (http://www.myspace.com/funcoolio), kas apvieno etniskajā mūzikā sakņotus un nesenākajos gados aktualizētus izteiksmes līdzekļus. Pēdējos piecos gados papildus klubu koncertiem viņi uzstājušies arī festivālos Latvijā un Igaunijā.

Piektdien, 15. jūlijā, no pulksten 22 Amerikas plašumu iedvesmotas skaņu ainas uz Bubamaras skatuves uzburs uzlecošās rokzvaigznes no Sanktpēterburgas - grupa The Grand Astoria (http://www.myspace.com/thegrandastoria), pāris gadu vecs kolektīvs, kura mūzikā oriģināli savijas stoner rock, post punk, blues un dažādu metāla virzienu ietekmes un kurš īsajā pastāvēšanas laikā paspējis iekarot klausītāju un kritiķu vērā ņemamu atzinību arī ārpus dzimtās Krievijas. Tai skaitā Latvijā, kur The Grand Astoria neviesojas pirmo reizi.

Sestdien, 16. jūlijā, kroga ventilācijas sistēma pieņemamā temperatūrā centīsies noturēt Jamaikas tveici, ko Bubamaras zālē no pulksten 22 ienesīs hiphopa un regeja meistarīgais sapludinātājs Mr.Zivs (http://www.myspace.com/mrzivs).

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Ceturtdien, 21. jūlijā, plkst.21 – DJ Romans Šmeļovs (radio NABA);
Piektdien, 22. jūlijā, plkst.22 – Baltic Beach Band;
Sestdien, 23. jūlijā, plkst.22 – Crystral Sound System;
Sestdien, 30. jūlijā, plkst.22 – The Prowling Cats;
Ceturtdien, 4. augustā, plkst.22 – Otava Yo (Krievija);
Trešdien, 10. augustā, plkst.22 – Old Horned Sheep (Krievija);
Piektdien, 12. augustā, plkst.22 – CanZone;
Piektdien, 2. septembrī, plkst.22 – KuchenBeat.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV