Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ "Skaņu mežā" - Šovinists, Italo Disco un A.Zālīša fotogrāfijas

Viestarts Gailītis, 13.07.2011. 11:49

Šonedēļ bāriņā/ierakstu veikalā/galerijā Miera ielā 12, Rīgā performēs mākslinieki un literāti, kurus iedvesmojusi mūzika.
Šonedēļ "Skaņu mežā" - Šovinists, Italo Disco un A.Zālīša fotogrāfijas

Bāriņā/ierakstu veikalā ceturtdien, 14.jūlijā, plkst. 21:00 tiks pausta negatīva vēsts. Uzstāsies divi cilvēki, kuru izpausmes pārklājas divos atsevišķos projektos. Viens no viņiem ir literāts.

Satīriskās industrijas projekts "Showinist" jau tapšanas brīdī par savu radošo uzdevumu izvirzīja sieviešu diskriminācijas idealizēšanu, kā sava mesidža piemērotāko formu, izvēloties rupju, nesagatavotu skanējumu vai, pareizāk sakot, pilnīgu vienaldzību pret skanējumu un materiāla kvalitāti, šajā ziņā saglabājot radniecību ar sākotnējo punk scēnu. Iespaidojoties no komercmūzikas klišejām, tv dīvu izteikumiem, tapusi karaokes opera-vodeviļa "visas tix sodītas", kuras uzvedumā līdzās projekta pamatsastāvam darbojas arī vairāki viesmākslinieki, kuru skaits nav konstants.

Info: http://www.draugiem.lv/mocieskuce/

XY2140 ir nekonsekvents skaņu kopums. Kaut kur starp kafiju, šņabi, sauli, bezfiltra un filtra cigaretēm reizēm bieži nekad mēs jūs viņas savējo par jums mani pārplēš tos neviens jebkurš ar brūniem cimdiem, melnu katliņu galvā, skalpeļa tērauda vēsuma pieskaroties izbrist cauri ledainai upei.

Info: http://www.draugiem.lv/xy2140

Katru piektdienas nakti Radio Naba ēterā tos, kas paliek mājā, Italo disco pavadījumā uz deju aicina mākslinieks Ģirts Korps. Šo piektdien, 15.jūlijā, aicinām nepalikt mājā, bet gan no plkst. 23:00 ļauties vasarīgajiem Italo Disco ritmiem "Skaņu meža" bāriņā.

Sestdien, 16.jūlijā, "Skaņu meža" cilvēki, kā sestdienās ierasts, paši izklaidēs apmeklētājus.

Atgādinām, ka "Skaņu meža" galerijas ietvaros tiek piedāvāta ar mūziku saistīta oriģināla vizuālā māksla – ir apskatāma dišāniskā fotodarbu sērija "Klu4ek:Laimnesis", ar kuru sevi vizuālajā mākslā pieteica radikālais eksperimentālais mūziķis A.Zālītis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV