Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Nabaklab" koncertēs divi dziesminieki

Edgars Āboliņš, 20.07.2011. 20:13

Piektdien, 22. jūlijā, radio NABA klubā "Nabaklab" uzstāsies dziesminieki Imants Daksis un Kriss Magerls (Chris Magerl) no Austrijas.
"Nabaklab" koncertēs divi dziesminieki

Latvijā lielai daļai koncertu apmeklētāju austrieša Krisa Magerla vārds nav svešs – 2003. gadā viņš pirmo reizi ieradās Latvijā kopā ar savu Austrijā lielu atzinību guvušo, taču vēlāk izjukušo grupu „Sick of silence", taču kopš 2009. gada regulāri manāms, dodoties koncertturnejās pa Latviju un pārējo Austrumeiropu. Šogad Chris piedāvā klausītājiem vairākas jaunas dziesmas un klubā būs dzirdams savā klasiskajā sastāvā – duetā ar perkusionistu un ģitāristu.
Jāpiemin, ka šogad Kriss Magerls uzstāsies arī Liepājas festivālā „Summr Sound Liepāja".

Imants Daksis pēdējā laikā biežāk dzirdams radio NABA viļņos, vadam raidījumu kopā ar ilggadēju draugu, mūzikas žurnālistu Uldi Rudaku. Taču šoreiz Imants kāps uz "Nabaklab" skatuves, atskaņojot visiem jau labi zināmās un mīlētās dziesmas.

Piektdienas koncerta sākums paredzēts ap plkst. 22:00, kluba mazajā zālē pie pults uzstāsies DJ Arturs Mednis.

www.nabaklab.lv
www.imantsdaksis.lv
www.myspace.com/chrismagerl

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV