Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Rietumu Radio aktivitātes „Summer Sound Liepāja" laikā

Edgars Kuzmins, 21.07.2011. 11:26

22. un 23. jūlijā Liepājas festivāla „Summer Sound Liepāja" laikā Rietumu Radio ir sarūpējis dažādas aktivitātes, iesildot savus klausītājus vienā no šī gada neaizmirstamākajām nedēļas nogalēm.
Rietumu Radio aktivitātes „Summer Sound Liepāja" laikā

Lai ceļš uz pludmales festivālu izvēršas jauks, ikviens tiek aicināts piedalīties orientēšanas sacensībās. Lai tajās piedalītos, ir jāatbild uz 5 jautājumiem īpaši sagatavotā Rietumu Radio bukletā, pirms tam apmeklējot 5 dažādas Liepājas vietas. Orientēšanās sacensības bukleti būs pieejami Rietumu Radio studijā, Zivju ielā 4.

Pēc pirmās godam aizvadītas festivāla dienas sestdien, 23.jūlijā, sākot no plkst. 12.00 Rietumu Radio aicina apmeklētājus piedalīties pasākumā „Pludmales patruļa", kas norisināsies pie pludmales bāra „Red Sun Buffet". Plkst. 12.00 paredzētas dažādas aktivitātes bērniem – stafetes, rotaļas un „dārgumu meklēšana". Programmas turpinājumā plkst. 13.00 notiks futbola turnīrs. Pludmales futbolam aicinām komandu pieteikt iepriekš, rakstot uz e-pastu futbols@rietumuradio.lv (komandas sastāvā jābūt četriem laukuma spēlētājiem un vārtsargam). Plkst. 14.00 par godu „Summer Sound Liepāja" notiks smilšu ziedu veidošana pludmales krastā, savukārt saules nogurdinātie plkst. 15.00 tiek gaidīti uz Tio saldējuma ātrumēšanas sacensībām.

Rietumu Radio klausītāji šonedēļ tiks iesildīti īpaši - abas festivāla „Summer Sound Liepāja" dienas pirms kāpšanas uz kādas no piecām skatuvēm, Rietumu Radio ēterā tiks piedāvātas nelielas intervijas un skaņdarbi ar festivālā iesaistītajiem mūziķiem. Noklausies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV