Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„Covenant" koncertu Rīgā iesildīs "STandART" un „Mano juodoji sesuo"

Edgars Āboliņš, 15.09.2011. 20:41

30. septembra „Covenant" koncertā "Nabaklab" uzstāsies arī pašmāju grupa „STandART" un „Mano juodoji sesuo" no Lietuvas, kuri Latvijā pēdējoreiz koncertēja pirms vairāk nekā sešiem gadiem.
„Covenant" koncertu Rīgā iesildīs "STandART" un „Mano juodoji sesuo"

„Mano juodoji sesuo" savu darbību sāka 1991. gadā Kauņā un to pamatoti var uzskatīt par vienu no vecākajām gotiskā roka grupām un žanra pionieriem Lietuvā, lai arī pēdējos gados apvienība vairāk pievērsusies eksperimentiem ar elektroniku un synthpop raksturīgām skaņām un mūzikas instrumentiem. Kaut gan grupa savu popularitātes virsotni sasniedza deviņdesmito gadu beigās, „Manu juodoji sesuo" aktīvi ierakstās, koncertē un aktualitāti nav zaudējuši joprojām.
Šī būs viena no retajām reizēm, kad „Mano juodoji sesuo" uzstājas Latvijā un noteikti ir atsevišķs notikums visiem grupas un attiecīgā žanra piekritējiem.

Zviedru elektroniskās mūzikas pirmrindnieki „Covenant" šoreiz Rīgā publikai atrādīs savu šīgada albumu „Modern ruin" un Latvijā ieradīsies pēc koncerta Igaunijā. Jāpiebilst, ka šis koncerts uzskatāms par īpašu, jo grupa reti uzstājas tik mazas ietilpības klubos.

30. septembra koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00, biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un internetā. Pirmo 100 biļešu cena ir 7 lati, vēlāk tā palielināsies.

www.nabaklab.lv
www.covenant.se
www.myspace.com/sesuo
www.standartmusic.lv
www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/klubu_pasakumi/?concert=89162

Foto: Mano juodoji sesuo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV