Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Studentu klubā koncertēs „Dealmotion" un Rihards Lībietis

EasyGet.lv, 28.10.2011. 10:46

Otrdien, 1. novembrī, plkst. 20:00 LMA Studentu klubā uzstāsies grupa „Dealmotion" un ģitārists Rihards Lībietis, informē kluba pārstāve Baiba Norlinde.
Studentu klubā koncertēs „Dealmotion" un Rihards Lībietis

Klausītāji ar ģitāristu Rihardu Lībieti pirmo reizi iepazinās 2010. gadā, kad Rihards darbojās ar skatuves vārdu „Tēja vienam". Patreiz mūziķis attālinājies no šī skatuves vārda, bet turpina eksperimentēt un attīstīt muzikālās idejas. Īpašu uzmanību Rihards pievērš blūzam, džezam, pēdējā laikā arī postrokam un austrumu intonācijām.

„Dealmotion" radies 2010. gadā. Grupas izpildījumā dzirdamas gan oriģinālkompozīcijas, gan tādas, kurām ikviens klausītājs var dziedāt līdz. „Dealmotion" sastāvā darbojās septiņi radoši mūziķi - Inese Bērziņa (vokāls), Andris Jeziks (bungas), Renārs Smons (basģitāra), Jurģis Jurkāns (taustiņi), Toms Svilāns (saksofons), Jevgēnija Krupenkina (backvokāls), Arnita Verza (backvokāls).

Ieeja klubā no plkst. 19:00.

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne – studentiem 2,00 Ls.

Foto: Rihards Lībietis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV