Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rīgā uzstāsies Mt Eden

EasyGet.lv, 13.11.2011. 13:23

25. novembrī plkst. 22:00 koncertzālē Palladium koncertēs dubstepa duets Mt Eden, informē aģentūra magicFIB.
Rīgā uzstāsies Mt Eden

Dabstepa producentu dueta Mt Eden (agrāk – Mt Eden Dubstep) Jesse Hooper un Harley Rayner no Jaunzēlandes ieguldījums dabstepa popularizēšanā ir milzīgs. Viss aizsākās kā tīņu aizraušanās un izvērsās par starptautisku veiksmes stāstu.

Pirmais dueta skaņdarbs bija "Sierra Leone", pēc kura Mt Eden veidojuši remiksus Ruby Frost, Six60 un DJ Fresh un daudzu citu mākslinieku skaņdarbiem, vienlaicīgi veidojot savu mūziku, kas ļāva izdot veiksmīgo EP "MEDS". "Sajūta bija brīnišķīga, izdodod MEDS, jo beidzot mums bija savi oriģināldarbi, ar ko lepoties," atzīst Rayner. Mūziķi turpina darbu pie sava debijas albuma izveides, sadarbojoties ar citiem mūziķiem. Par saviem iedvesmotājiem Mt Eden sauc Concord Dawn, Bulletproof, Shapeshifter, State of Mind un Tiki Taane. Viņi sadarbojas ar Skrilles, James Blake, Tokyo Prose un citiem. Producenti veidojuši remiksus The Prodigy, Madonna, Sigur Ros, Burial un citu mūziķu dziesmām.

Mt Eden Live šovu veido kāpinājumi, bungu solo, kritieni, kas pastāvīgi uztur pūļa emocijas uz augsta viļņa. Katrs mūziķu sets ir unikāls – papildināts ar neizdotiem ritmiem, apdarēm un skaņdarbiem. "Mēs vienmēr esam spēlēlējušies ar gaišā un tumšā kombinācijām, tāpēc mūsu šovs ir augstu ceļošs un brīžiem bailīgas sajūtas radošs piedzīvojums," piebilst Cooper. Šobrīd Mt Eden ir devušies turnejā pa Eiropu un apmeklēs arī Latviju.

25. novembrī Palladium Rīga ap pusnakti (pasākuma sākums 22:00) Mt Eden sniegs grandiozu uzstāšanos, ko papildinās vietējo mūziķu un dejotāju priekšnesumi (tiks nosaukti vēlāk). Biļetes – Biļešu Servisa tīklā visā Latvijā un internetā. Pirmo 300 biļešu cena – 6 lati, pārējās – 7 Ls, pasākuma dienā – 8 Ls. Informācija – fib@magicfib.lv

Pasākumu organizē aģentūra magicFIB.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV