Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Mt Eden Dubstep koncertzālē Palladium Rīga iesildīs vietējie dīdžeji

EasyGet.lv, 21.11.2011. 12:29

Mt Eden – dabstepa mūzikas producentu apvienība – 25. novembrī ar iespaidīgu šovu uzstāsies Latvijā Palladium Rīga. Vakara programmu papildinās vietējie mākslinieki, informē aģentūras magicFIB pārstāvis Aivars Līpenītis.
Mt Eden Dubstep koncertzālē Palladium Rīga iesildīs vietējie dīdžeji

Jaunzēlandieši Jesse Cooper un Harley Rayner kļuva populāri ar Youtube.com portāla palīdzību, tur publicējot pirmos savus darbus un īsā brīdī kļūstot par hītu ar miljoniem skatītāju un fanu. Viņu skaņdarbi „Sierra Leone", „Still Alive" un citi no EP albuma „MEDS" ir zināmi visā pasaulē. Mūziķi šobrīd devušies Eiropas turnejā un 25. novembrī viesosies arī Rīgā.

Rīgā Mt Eden, kas producējuši premiksus arī The Prodigy, Madonna, Sigur Ros un citu mūziķu dziesmām, uz skatuves kāps ap pusnakti, savukārt līdz tam – no 22:00, kā arī pēc jaunzēlandiešiem – līdz pulksten trijiem naktī – par mūziku rūpēsies vietējie dīdžeji un producenti – Bassline Riga, Exact, Box of Beats un Dubsisters. Mūziķu uzstāšanos papildinās dejotāji, kam šobrīd notiek atlases konkurss.

Mt Eden šovā sola arī nedzirdētus skaņdarbus un apdares, kas kopā ar jau zināmajiem darbiem, papildināti ar gaismām un dejotājiem, apmeklētājus pacels debesīs un nometīs ellē, radot plašu sajūtu gammu, tā sola mākslinieki.

Biļetes var iegādāties Biļešu Servisa tīklā. Pirmo 300 biļešu cena - 6 lati.

Koncertu organizē aģentūra magicFIB.

Pasākumu atbalsta draugiem.lv, 1188, TVNET, Capital FM, Apollo.lv, Receptes.lv. Viesus uzņem viesnīca „Rīga", pārvadā „BalticTAXI".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV