Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rīt Rīgā uzstāsies dubstep mūzikas duets Mt Eden

EasyGet.lv, 24.11.2011. 09:34

Piektdien, 25. novembrī, pusnaktī koncertzālē - klubā Palladium Rīga uzstāsies dabstepa mūziķi no Jaunzēlandes Mt Eden, informē Aivars Līpenītis.
Rīt Rīgā uzstāsies dubstep mūzikas duets Mt Eden

Mt Eden, popularitāti iemantojuši ar saviem skaņdarbiem un pasaulē atzītu mūziķu (Madonna, Sigur Ros, Prodigy u.c.) remiksu publicēšanu internetā portālā Youtube.com, strādā pie sava debijas albuma, izdevuši mini albumu un šobrīd apceļo visu pasauli, lai 25. novembrī apmeklētu savus fanus un popularizētu dabstepa mūziku arī Latvijā.

Pasākuma organizators aģentūra magicFIB līdz šim strādājusi ar vietējo mūziķu turnejām un koncertiem, kā arī veidojusi unikālo izklaidi ceļā apvienojumā ar tūrismu „Fanu reiss", kas dāvā iespēju apmeklēt iespaidīgākos koncertus un festivālus Eiropā (Madonna, AC/DC, U2, Bon Jovi, Lady Gaga, Roskilde). „Mums patīk neparasti pasākumi un cilvēku iepazīstināšana ar ko jaunu. Neviens iepriekš neiedomātos, ka parastā transportlīdzekļa vietā uz koncertiem var doties tik ērti un aizraujoši. Tāpat visas Latvijas iedzīvotāji neiedomātos, ka reiz līdzi lēks latgaliski dziedošas grupas koncertos. Tagad gribam iepazīstināt latviešus ar ne tik plaši zināmo mūzikas stilu dubstep un vienu no tā populārākajiem pārstāvjiem," tā aģentūras radošais direktors Aivars Līpenītis.

Pasākums sāksies 22:00, Mt Eden priekšnesumu sniegs pusnaktī, savukārt līdz tam un pēc jaunzēlandiešu uzstāšanās par muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžeji un producenti Bassline Riga, DUBSISTERS, Exact, Box of Beats. Uzstāšanos papildinās dejotāji. Palladium adrese – Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga.

Biļetes vēl tikai šodien Biļešu Servisā var iegādāties lētāk – pa 7 latiem, pasākuma dienā – 8 Ls. Ieeja no 16 gadu vecuma. Jautājumiem – fib@magicFIB.lv.

Pasākumu atbalsta draugiem.lv, TVNET, 1188, Capital FM, Apollo.lv, Radio 101, Easyget.lv, Radio NABA, Receptes.lv. Viesus uzņem viesnīca „Rīga", pārvadā „Baltic TAXI".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV