Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Arnim Mednim saziedoti Ls 1345

Diāna Dzene, 15.11.2011. 15:01 | komentāri (1)

Novembra sākumā Latvijas Nacionālajā teātrī notika Arņa Medņa 50 gadu jubilejas koncerts. Labdarības koncertā "Šodien ārā saulains laiks" uzstājās daudzi Arņa Medņa kolēģi un arī citi mūziķi, kuru profesionālajā izaugsmē Arnis Mednis spēlēja nozīmīgu lomu.
Arnim Mednim saziedoti Ls 1345

Pateicoties kolēģiem un koncerta atbalstītājiem, tostarp dabīgā minerālūdens ražotājam VENDEN, tika realizēts Arņa Medņa sievas Ivetas Mednes sapnis izlaist jaunu ierakstu CD ar visu laiku labākajām Arņa Medņa dziesmām, kā arī noorganizēt jubilejas koncertu, kas veltīts visiem viņa kolēģiem un draugiem. Tagad, kad apkopots koncerta laikā savākto ziedojumu daudzums – Ls 1345 par pārdotajiem 272 ierakstu CD - ir zināms, ka ar šiem līdzekļiem Arnis Mednis varēs turpināt iesākto paralīzes ārstēšanu.

„Mēs negaidījām, ka tiks saziedoti tik daudz līdzekļi, tas mums bija vispatīkamākais pārsteigums! Liels prieks, ka Arnim Mednim sanāca un viss izdevās tieši tā, kā tas bija iecerēts – pateicoties šiem līdzekļiem, Arnis varēs turpināt rehabilitācijas programmu, lai veicinātu paralīzes samazināšanu, atgūtu kustības un spējas spēlēt klavieres un komponēt,"stāsta MicRec vadītāja Elita Mīlgrāve.

„Esam gandarīti par iespēju atbalstīt Arni Medni – mākslinieku, kas radījis un esam pārliecināti, ka vēl radīs daudz jo daudz skaistus un iedvesmojošus darbus! Uzskatām, ka šī bija unikāla iespēja būt līdzās vienam no labākajiem latviešu komponistiem, " stāsta Gatis Kamarūts, Venden izpilddirektors.

Labdarības koncertā "Šodien ārā saulains laiks" uzstājās iespaidīga latviešu mūziķu plejāde – Ance Krauze, Amber, Linda Leen, Olga Rajecka, Anmary, Jānis Stībelis ar grupu, Igo, Normunds Rutulis, Uldis Marhilevičs, Rīgas Doma kora skolas zēnu koris, diriģents Mārtiņš Klišāns, senās mūzikas ansamblis Ludus un Kristaps Krievkalns ar grupu, kā arī Nacionālā teātra aktieri. Koncertā skanēja mūzika no izrādēm "Pepija", "Superdetektīvs Blumkvists", kā arī Arņa Medņa dziesmas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV