Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Dzelzs vilks prezentē albumu "Dzīvnieks pilsētā"

Lauma Brežģe, 23.11.2011. 21:26

2011. gads grupas „Dzelzs vilks" dzīvē ir īpašs – apvienība ne tikai atzīmē savas pastāvēšanas divdesmito gadadienu, bet arī nupat, 21. novembrī, klajā ir laidusi savu nu jau divpadsmito studijas albumu „Dzīvnieks pilsētā".
Dzelzs vilks prezentē albumu "Dzīvnieks pilsētā"

Galerijas:

Pirmdien, 21. novembra, novakarē „Artelī" valdīja ļoti sirsnīga un pacilāta gaisotne – sveikt mūziķus ar jaunā albuma izdošanu bija ieradušies gan radi un draugi, gan arī sadarbības partneri un ilggadēji atbalstītāji. Visapkārt zibsnījot preses fotogrāfu zibspuldzēm, sanākušie mūziķus sveica ar ziediem un novēlējumiem.

Gūt ieskatu albuma muzikālajā noskaņā iespēja bija jau šī gada maijā, kad Vidzemes tirgus gaļas paviljonā pirmizrādi piedzīvoja koncertizrāde „Zoopera. Dzīvnieks pilsētā". Izrādē piedalījās ne tikai paši grupas „Dzelzs vilks" mūziķi, bet arī dejotāji. Tāpat arī albuma prezentācijā uz „Arteļa" skatuves vakara vaininieki nekāpa vieni – izpildot dziesmas no jaunā albuma, arī tur viņiem pievienojās dejotāji – Andris Kačanovskis, Ilze Zīriņa, Lelde Feldmane un Jūlija Kobceva. Kā jau ierasts, „Dzelzs vilka" mūzikā lielu lomu spēlē dziesmu teksti. Arī jaunajā albumā iekļauto dziesmu vārdi atmiņā paliek vēl ilgi pēc mūzikas izskanēšanas. Lai gan albums stilistiski šķiet ieturēts enerģiska smagā disko skanējumā, netrūkst arī jau tik ļoti ierasto nianšu, kas gadiem caurstrāvo „Dzelzs vilka" mūziku.

Pēc vairāku dziesmu izpildīšanas uz „Arteļa" skatuves grupas „Dzelzs vilks" līderis Juris Kaukulis veltīja pateicības vārdus visiem, bez kuru atbalsta albums nebūtu varējis tapt, bet bundzinieks Mārcis Judzis izziņoja grupas lielkoncertu, kas gaidāms 2012. gada 3. februārī koncertzālē „Palladium".

Foto: Dzelzs vilks albuma "Dzīvnieks pilsētā" prezentācijā. Foto (c) Kristiāns Kažmers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV