Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Februāris "Artelī" - kaislīgās noskaņās

EasyGet.lv, 08.02.2012. 13:43

Veiksmīgi iesāktais februāris ar Rīgas Ritmu mākslinieka Marka Dukrē avangardiski kaislīgo ģitārspēli un tai sekojošo džemsesiju pagājušā piektdienā "Artelī" turpināsies mazliet mierīgākās, taču ne mazāk košās krāsās, informē kluba-gandrīz teātra pārstāve Rebeka Gaiša-Vīksna.
Februāris "Artelī" - kaislīgās noskaņās

Tradīcijas turpinot

Džezs kā neizsīkstoša vērtība turpinās aizsākto trešdienu tradīciju un visu mēnesi Artelī būs iespēja dzirdēt pieredzējušus un mazāk pieredzējušus māksliniekus - Annija Putniņa jau šovakar, Dandelion Wine ar enerģisko vokālisti Evilēnu dzimšanas dienas koncertā nākamajā trešdienā, kur, kā dzirdams no back stage, piedalīsies arī viesmākslinieki, Soulfisticated 22. februārī un Dixieland Hot Express mēneša noslēdzošajā nedēļā. Atgādinām, ka Arteļa trešdienu vakari ir bez maksas!

Neizsīkstošas vērtības

Skatītāju iemīļotās izrādes "Man arī būt bail" (Dzelzs vilks un Ģirts Ķesteris) un "Paranoja" (Jānis Skutelis) pēc pieprasījuma arvien turpina savu izrāžu misiju arī februārī. Tiem gribētājiem, kam biļešu šoreiz nepietika – arī martā izrādes būs repertuārā.

Sirsnīgs vakars kopā ar Daumantu Kalniņu

Viens no Arteļa lielākajiem priekiem februārī ir jaunās cabaret zvaigznes Daumanta Kalniņa īpašais koncerts gada sirsnīgākajā datumā – 14. februārī. Džeza balādes un ne tikai, katra ar savu stāstu, stāstu par un ap mīlestību, sākot no retāk dzirdētajām līdz pat "My funny Valantine" un citām populārām melodijām. Balss, klavieres un kāda smeldzīgi vibrējoša stīga - veidos šī vakara īpašo noskaņojumu. Daumants Kalniņš, plašāku atpazīstamību guvis, pateicoties tieši Cabaret izrādēm "Artelī", taču profesionālu novērtējumu guvis arī daudzos džeza festivālos. Viņam svarīgākie bijuši - Starptautiskais džeza vokālistu konkurss Baby sing 2009, Lietuva (Anukšai), kur gūta Grand Prix balva, un 8. Starptautiskais džeza vokālu konkurss Jazz Voices 2009 (Lietuva), kur kļuva par 1.vietas un balvas Labākā improvizācija ieguvēju.

Koncerts "Artelī" tiek gatavots kā īpašs sveiciens gan gandrīz teātra draugiem, kas jau dzirdējuši lieliskā vokāla īpašnieku iepriekšējās sezonās, gan tiem, kas vēlas pavadīt sirsnīgās dienas vakaru nepārsaldinātā, taču ausij glaimojošā gaisotnē. Biļetes Ls 3 un dāvana katram apmeklētājam- glāze šampanieša!

Jau drīzumā "Artelis" izziņos jaunumus saistībā ar tuvāko mēnešu programmu.

Sīkāka informācija par "Arteļa" koncertiem, izrādēm un notikumiem – www.artelis.lv.

Foto: Dandelion Wine. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV