Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Zebra Island" koncertēs bārā "I Love You"

EasyGet.lv, 01.03.2012. 18:35

Trešdien, 7.martā, Vecrīgas bārā "I Love You" notiks kārtējais "ILY Sessions" koncerts - pirmo reizi publikas priekšā uzstāsies grupa "Zebra Island" no Igaunijas, informē bāra pārstāve Dace Volfa.
"Zebra Island" koncertēs bārā "I Love You"

Sintīpopa apvienības "Zebra Island" muzikālais dzinējspēks ir komponists Rasmuss Lills, kurš Igaunijas alternatīvās mūzikas aprindās jau ir labi pazīstams kā grupas "Kosmofon" līderis. Jaunajā duetā viņš sadarbojas ar šarmanto dziedātāju un dizaineri Helīnu Risti.

"Zebra Island" pirmais singls "Falling Through" izpelnījās klausītāju atzinību un mūzikas speciālistu ievērību - viņi dueta skanējumā saklausa līdzības ar grupām "M83", "School Of Seven Bells" un "Beach House". Nesen "Zebra Island" izdeva otro singlu "Glow", saņēma uzaicinājumu piedalīties mūzikas konferencē "Tallinn Music Week" un lielākajos Baltijas vasaras festivālos.

Gatavojoties gaidāmajiem koncertiem, duets rūpīgi strādā pie dzīvā priekšnesuma kopā ar multiinstrumentālistu Magnusu Morelu un lo-fi ģitāristu Lauri Rausu. Koncerts "I Love You" būs grupas pirmā uzstāšanās publikas priekšā šādā sastāvā.

Bārs "I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Koncerta sākums plkst.22:00, ieeja - bez maksas.

http://www.youtube.com/user/zebraislandofficial

http://soundcloud.com/zebraisland

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV