Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Zola Jesus iesildīs igauņu grupa Zebra Island

EasyGet.lv, 28.03.2012. 20:00

Zola Jesus koncertu 2. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga iesildīs Zebra Island. Jaunā grupa Zebra Island ir svaigs sintipops no Igaunijas, kuri savu pirmo dzīvo uzstāšanos pirms nepilna mēneša piedzīvoja Rīgā, sniedzot divus augsti novērtētus koncertus.
Zola Jesus iesildīs igauņu grupa Zebra Island

Pašmāju alternatīvās mūzikas aprindās labi pazīstamais grupas Kosmofon līderis Rasmuss Lills (Rasmus Lill) savām radošajām idejām devis ekstravertās dizaineres Helīnas Risti (Helina Risti) balsi. Duetam koncertos palīdz arī gados jaunais multiinstrumentālists Magnuss Morels (Magnus Morel) un lo-fi ģitārists Lauri Rauss (Lauri Raus).

Pirmā dziesma, ar kuru Zebra Island dalījās plašākai publikai – 'Falling Through' – duetam izpelnījās pozitīvu atzinību, bet pēc dziesmas 'Glow' parādīšanās, Zebra Island tika uzaicināti uz lielākajiem Latvijas un Igaunijas mūzikas festivāliem ieskaitot Positivus festivālu. Zebra Island skanējums tiek salīdzināts ar M83, School Of Seven Bells un Beach House.

Zola Jesus, īstajā vārdā Nika Roza Danilova, krievu izcelsmes amerikāniete no Viskonsīnas, ir studējusi filosofiju un mācījusies klasisko operdziedāšanu. Viņa ir viena no jaunajām māksliniecēm, kuras karjeras attīstībai ir vērts sākt sekot jau tagad. Neatkārtojamais balss tembrs un amplitūda, gotiskais stils un perfekcionisms izpildījumā, kas ietverts arī absolūti apbrīnojamajā Zola Jesus pēdējā albumā „Conatus", vislabāk raksturo jauno dziedātāju. Viņas balss arī dzirdama vienā no M83 jaunā albuma tituldziesmām.

Biļetes uz Zola Jesus koncertu 2. aprīlī koncertzālē Palladium nopērkamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena - Ls 13.

Foto: Zebra Island. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV