Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Klajā nāks „Zebra Island" debijas albums

EasyGet.lv, 18.07.2012. 11:53

Latvijas izdevniecība „ILY Rec" šā gada nogalē izdos igauņu grupas „Zebra Island" debijas albumu, informē izdevniecības pārstāve Dace Volfa. Šonedēļ „Zebra Island" uzstāsies Baltijas lielākajā mūzikas festivālā „Positivus" Salacgrīvā.
Klajā nāks „Zebra Island" debijas albums

Sintīpopa apvienības „Zebra Island" muzikālais līderis ir komponists Rasmuss Lills, kurš Igaunijas alternatīvās mūzikas aprindās jau ir labi pazīstams kā grupas „Kosmofon" līderis. Jaunajā ansamblī viņš sadarbojas ar šarmanto dziedātāju un dizaineri Helīnu Risti, pieaicinot multiinstrumentālistu Magnusu Morelu un ģitāristu Lauri Rausu.

Šādā sastāvā grupa „Zebra Island" 2012. gada marta sākumā debitēja ar diviem koncertiem Rīgā „ILY bārā" un klubā „Piens", un jau pēc pāris nedēļām tika uzaicināta par iesildītājiem amerikāņu mūziķes Zola Jesus koncertā „Palladium" zālē.

„Zebra Island" nav pirmā ziemeļu kaimiņu grupa, kuras ierakstus izdod Latvijas mūzikas apgāds „ILY Rec". 2011. gadā „ILY Rec" laida klajā igauņu „Ewert and The Two Dragons" albumu „Good Man Down", savukārt šogad plāno izdot vēl divu Igaunijas ansambļu – „Sibyl Vane" un „Zebra Island" albumus.

Baltijas lielākajā mūzikas festivālā „Positivus", kas nedēļas nogalē notiks Salacgrīvā, uzstāsies vairāki „ILY Rec" pārstāvētie mūziķi – uz „I Love You" skatuves spēlēs gan „Momend" un Alise Joste, gan igauņi „Sibyl Vane" un „Zebra Island", bet „Ewert and The Two Dragons" sestdienas vakarā kāps uz festivāla lielākās „Tele2" skatuves.

Zebra Island:
http://zebraislandmusic.ee/
http://www.facebook.com/zebraisland
ZEBRA ISLAND – FALLING THROUGH (video):



Foto: Zebra Island. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV