Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

The Solid piedāvā dziesmu "Perfect Story"

EasyGet.lv, 10.04.2012. 15:32

Pop rock grupa The Solid no Siguldas laiž klajā jaunāko studijas ierakstu "Perfect Story".
The Solid piedāvā dziesmu "Perfect Story"

"Perfect Story"ir trešais The Solid publicētais singls pēdējā gada laikā, un pirmais The Solid jaunā sastāva veikums (2012. gada sākumā grupai pievienojās jauns ģitārists un taustiņinstrumentālists). Salīdzinot ar iepriekšējo grupas materiālu, "Perfect Story" ir nedaudz liriskāks skaņdarbs, kas ieturēts tradicionālā pop rock balāžu manierē. Dziesmas teksts savukārt stāsta par cilvēku, tā emocijām un ideālu meklējumiem apkārtējā sabiedrībā.

Ieraksts tapis sadarbībā ar studiju "KS Records" un skaņu inženieri Kārli Šteinmani. Mūzikas un teksta autors - Andris Ēvelis.

Singla "Perfect Story" mp3 formātā tiešā lejupielādes saite: http://dl.dropbox.com/u/70503921/The%20Solid%20-%20Perfect%20Story.mp3

Drīzumā The Solid atkal dosies studijā, lai turpinātu darbu pie debijas albuma, ko plāno laist klajā 2013. gadā. Savukārt vasaras sākumā vienai no The Solid jaunākajām dziesmām sagaidāms videoklips.

Vairāk par The Solid iespējams uzzināt, apmeklējot sociālo tīklu lapas http://www.draugiem.lv/thesolid un http://www.facebook.com/thesolidofficial.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV