Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

The Solid publisko jaunu dziesmu un debijas videoklipu

EasyGet.lv, 08.06.2012. 09:27

Rokgrupa The Solid piedāvā klausītājiem savu jauno dziesmu „Tomorrow", kā arī grupas debijas videoklipu, informē mūziķi.
The Solid publisko jaunu dziesmu un debijas videoklipu

Dziesma "Tomorrow" ir trešais grupas šogad izdotais singls no gaidāmā albuma, ko plānots pabeigt gada nogalē. Ieraksts tapis sadarbībā ar Mārupes studiju „KS Records" un skaņu inženieri Kārli Šteinmani. Mūzikas un teksta autors – Andris Ēvelis, dziesmas ilgums - 03:22 minūtes.

Ar šo dziesmu "The Solid" laiž klajā arī savu debijas videoklipu, kas maija sākumā tika uzņemts Rīgas Teikas vidusskolas telpās. Klipu filmējuši, režisējuši, kā arī montāžu veikuši paši grupas dalībnieki, piedaloties režisorei Lainei Rūdolfai, operatoram Reinim Janulim, gaismotājam Rūdolfam Purvietim un stilistei Laimai Ūdrei. The Solid saka īpašu paldies par atbalstu un pretimnākšanu Rīgas Teikas vidusskolai, veikalam "Baba", kā arī personīgi Elīnai Cēsniecei, Aleksai Ēvelei un Silvestram Lorencam.

Singlu "Tomorrow", kā arī citas grupas dziesmas koncertā būs iespējams dzirdēt 30.jūnijā Stelpē festivālā "Pīlādzis", kur The Solid uzstāsies uz Meža skatuves kopā ar grupām IndyGo, Goran Gora, AK69, HMP?, All Day Long un Black Apple Market.

Vairāk par The Solid iespējams uzzināt, apmeklējot sociālo tīklu lapas http://www.draugiem.lv/thesolid un http://www.facebook.com/thesolidofficial.

Singla "Tomorrow" mp3 formātā tiešā lejupielādes saite: http://dl.dropbox.com/u/70503921/The%20Solid%20-%20Tomorrow.mp3

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV