Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

The Solid piedāvā jaunāko dziesmu "Awake"

EasyGet.lv, 20.09.2012. 09:02

Siguldas positive rock grupa The Solid nāk klajā ar savu jaunāko kompozīciju - "Awake".

Dziesma ir jau ceturtais grupas šogad izdotais singls no grupas drīzumā gaidāmā albuma un, tāpat kā iepriekšējie ieraksti, tapis sadarbībā ar Mārupes studiju "KS Records" un skaņu inženieri Kārli Šteinmani. Mūzikas un teksta autors ir Ingus Sala.

Dziesma "Awake" uzskatāma par grupas līdz šim netipiskāko ierakstu, atšķirībā no citām dziesmām vairāk jūtama ietekme no synth pop un electronic indie stiliem, kā arī lielāks akcents likts uz taustiņu instrumentiem un sintezētiem efektiem. Savukārt dziesmas teksts vēsta par citu cilvēku atbalsta un ticības mūsu spēkiem lielo nozīmi, palīdzot mums stiprināt motivāciju un smelties enerģiju iecerēto mērķu sasniegšanai.

Dziesmu "Awake", kā arī citas grupas dziesmas dzīvajā izpildījumā būs iespējams dzirdēt jau piektdien, 21. septembrī, Arēnā Rīga "Studentu paradīzē", kur The Solid uzstāsies uz Rock skatuves kopā ar grupām Art of Keeping Secrets, Galaxy Bosons, Dzelzs Vilks, Age of Stones, The Next Ones un DJ Kārli Ķilkutu.

Singla "Awake" mp3 formātā tiešā lejupielādes saite:

http://dl.dropbox.com/u/70503921/The%20Solid%20-%20Awake.mp3

Vairāk par The Solid iespējams uzzināt, apmeklējot tās sociālo tīklu lapas http://www.draugiem.lv/thesolid un http://www.facebook.com/thesolidofficial.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV