Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

The Solid piedāvā otro singlu "Sometimes"

EasyGet.lv, 08.05.2012. 11:56 | komentāri (1)

Siguldas alternatīvā rokgrupa The Solid klausītājiem piedāvā jaunāko dziesmu - "Sometimes", informē grupas pārstāvji.
The Solid piedāvā otro singlu "Sometimes"

"Sometimes" ir jau otrais grupas singls no gaidāmā albuma, ko plānots publicēt nākamā gada sākumā (atgādinām, ka aprīļa sākumā Solid publicēja savu pirmo albuma dziesmu "Perfect Story"). Šim ierakstam salīdzinoši ar iepriekšējām grupas dziesmām ir nedaudz smagāks skanējums, kā arī vairāk izmantoti dažādi ģitāru un taustiņu efekti. Dziesmas teksts savukārt ir par to, ka dažkārt mums visiem ir nepieciešams atvilkt elpu un apstāties ikdienas skrējienā, lai izvērtētu prioritātes un pārdomātu, kā uz priekšu veidot un mainīt sevi un savu dzīvi mums apkārt.

Ieraksts tapis sadarbībā ar Mārupes studiju „KS Records" un skaņu inženieri Kārli Šteinmani. Mūzikas un teksta autors – Andris Ēvelis, dziesmas ilgums - 04:10 minūtes.

Singlu "Sometimes", kā arī citas jaunākās grupas dziesmas koncertā varēs dzirdēt jau šosestdien 12.maijā, kad grupa uzstāsies labdarības pasākumā "Mazliet savādāk" Rīgā, klubā "A nice place" kopā ar grupām Queen Light, Blitze un 2Tie.

Vasarā The Solid atkal dosies studijā, lai turpinātu darbu pie sava debijas albuma, ko plāno laist klajā 2013. gadā. Savukārt nupat grupa ir pabeigusi darbu pie sava pirmā videoklipa vienai no jaunākajām dziesmām, kas tiks piedāvāts klausītāju vērtējumam jau jūnija sākumā.

Vairāk par The Solid iespējams uzzināt, apmeklējot tās sociālo tīklu lapas http://www.draugiem.lv/thesolid un http://www.facebook.com/thesolidofficial.

Singla "Sometimes" mp3 formātā iespējams lejuplādēt http://dl.dropbox.com/u/70503921/The%20Solid%20-%20Sometimes.mp3

Resursi internetā:
www.thesolidband.com
www.twitter.com/thesolidlatvia
www.facebook.com/thesolidofficial
www.youtube.com/thesolidofficial

Foto: Alternatīvā rokgrupa The Solid. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV