Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Momend" izlaiž debijas albumu

EasyGet.lv, 11.06.2012. 12:31

Grupa „Momend" šodien, 11. jūnijā, izdod savu pirmo studijas ierakstu „Episodes of Trust", informē I Love You Records pārstāve Dace Volfa.
„Momend" izlaiž debijas albumu

„Momend" ir indie/acoustic grupa, kas tika izveidota 2009. gada nogalē kā ģitārista, dziedātāja un dziesmu autora Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. 2011. gadā viņiem pievienojās basģitārists Ivars Kalvis. Šajā laikā grupas skanējums ir pilnveidojies, kļuvis niansētāks un dinamiskāks. 2011. gada pavasarī „Momend" uzvarēja vairākos jauno grupu konkursos, iegūstot iespēju uzstāties pašmāju un ārzemju festivālos, kā arī ierakstīt albumu.

„Momend" debijas albumu „Episodes of Trust" ierakstīja un miksēja Tālis Timrots „Mints Studio" Rīgā, māsterēja Hakans Akesons „NutidStudio" Stokholmā. Albuma dizainu veidoja Linda Blanka. Ierakstu izdod „I Love You Records".

„Momentā uzrunā albuma fantastiski dzidrā un siltā skaņa, kas gluži fiziski liekas visaptveroša [..]Otrs būtisks prieks – Kārļa Strūberga balss, kas ir gan individuāli raksturīga, gan prasmīgi lietota [..] Attiecībā uz instrumentāciju – ikreiz, kad liekas, ka nu jau gan ģitāras kļūst maķenīt vienveidīgas, mūzikā eleganti ievijas taustiņinstrumentu vinjetes un gaumīgi akordu ieslāņojumi. Ļoti patīkama iepazīšanās," par „Episodes of Trust" raksta Orests Silabriedis, žurnāla „Mūzikas Saule" galvenais redaktors.

Albuma iznākšanas nedēļā grupa sniegs savu līdz šim lielāko koncertu Rīgā – 14. jūnijā Ģertrūdes ielas teātrī, piedaloties dziesminiecei Alisei Jostei.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV