Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Shine Cafe 2012" ar dzīvās mūzikas priekšnesumiem uzstāsies Oriola 701 un Riga Metro

EasyGet.lv, 26.06.2012. 12:05

Festivālā „Shine Cafe 2012", kas apmeklētājus priecēs ar dažādiem elektroniskās deju mūzikas stiliem, sestdien, 28. jūlijā, uz „Open Air" skatuves kāps „Oriola 701", bet uz underground skatuves uzstāsies grupa „Riga Metro" ar live drum&bass mūzikas programmu, informē festivāla pārstāvis Nikita Viderkers.
„Shine Cafe 2012" ar dzīvās mūzikas priekšnesumiem uzstāsies Oriola 701 un Riga Metro

Projekts "Oriola" tika nodibināts 90. gadu beigās, un laika gaitā tā sastāvs mainījās dažas reizes. Kopš 2012. gada grupa uzstājas ar jauno nosaukumu "Oriola 701". Ietvert grupas daiļradi šaurās žanra robežās ir diezgan grūti, jo projekta galvenais mērķis ir radīt mūziku noskaņojumam.

Savukārt „Riga Metro" projekts pārstāv drum&bass stilu, tādēļ tā sniegtie koncerti bieži vien izvēršas par īstu enerģisku un eiforijas pilnu deju labākajās hardcore tradīcijās. Grupa pārstāv Latvijas underground mūzikas spožāko daļu un veiksmīgi radina publiku pie drum&bass. „Ir bijuši gadījumi, kad cilvēki, pirmo reizi izdzirdot „Riga Metro" mūziku, gribējuši dejot, taču nav īsti sapratuši, kā tas ir iespējams pie 170bpm? Tas aizgāja pat tik tālu, ka daži nāca pie skatuves un lūdza spēlēt „kaut ko ātrāku"! Uz ko mēs, savukārt, varējām atbildēt tikai vienu – dejojiet ātrāk!!!", stāsta grupas basģitārists Valters.


 

http://www.myspace.com/rigametro
http://vkontakte.ru/club19058067
http://www.youtube.com/user/rigametro
http://www.lastfm.ru/music/Riga+Metro
http://www.youtube.com/user/rigametro
http://www.facebook.com/riga.metro
http://soundcloud.com/rigametro

Seko jaunumiem: www.shinecafe.lv
facebook.com/shinecafe
twitter.com/shinecafe
http://www.youtube.com/watch?v=x59Ib8_NLd0

Foto: Oriola 701. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV