Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Shine Cafe 2012" aicina uz festivāla ballīti koncertestrādē „Pūt, vējiņi"

EasyGet.lv, 09.08.2012. 10:31

Elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe 2012" izskanējis, tomēr festivāla organizatori vēlas ballīti nosvinēt līdz galam, tāpēc jau 18. augustā Liepājas koncertestrādē „Pūt, vējiņi" norisināsies elektroniskās mūzikas pasākums „We Don't Stop Shine Cafe".

Liepājas koncertestrādē „Pūt, vējiņi" uzstāsies pieci mākslinieki no festivāla sestdienas nenotikušās programmas: Open Air stage - Ksenia Kamikaza & Negorod (Live), Underground stage – DJ Sex aka Uppfade, Love stage – Andre Crash, Fiesta stage – Andrew'les'leskovsky, Kurzemes stage – Sasha Novique, kā arī Nikulin un Andrey E.

Bezmaksas ieeja visas nakts garumā ar biļeti vai aproci no festivāla „Shine Cafe 2012". Visiem apmeklētājiem līdz 00.00 – bezmaksas ieeja, vēlāk – 2 Ls. Viesiem no Rīgas ir iespēja apmeklēt pasākumu bez maksas ar speciāli organizētu autobusu (ar derīgām festivāla biļetēm). Kā arī ir iespēja iegādāties biļeti autobusā turp un atpakaļ par Ls 10. Autobuss izbrauc 18. augustā plkst. 19:30 no Strēlnieku laukuma un no Liepājas kurše plkst. 06:00 pēc pasākuma beigām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV