Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Tuvojas festivāls „Shine Cafe"

EasyGet.lv, 25.07.2012. 11:17

Elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe" notiek jau trešo gadu. Festivāla teritorija atrodas Liepājas pludmalē, Kūrmājas prospekta galā. Festivāla sākums - piektdien, 27. jūlijā, pulksten 21:00, festivāls noslēgsies svētdien, 29. jūlijā, pulksten 06.00. Festivāla apmeklētāji ieejas biļetes pret bezmaksas aprocēm varēs apmainīt piektdien jau no pulksten 19.00. Ar šo aproci varēs droši ieiet un iziet no teritorijas jebkurā laikā.

Apmeklētāju ērtībai ir paredzēta stāvvieta pirms festivāla teritorijas – Kūrmājas prospektā galā un Zvejnieku alejā.

Telšu pilsētiņa atrodas Zvejnieku alejā, blakus festivāla norises vietai. Iepriekšpārdošanā vienai personai ieeja telšu pilsētiņā maksā 1 latu. Uz vietas pasākuma dienā ieeja telšu pilsētiņā maksās 2 latus.

Apmeklētāju ērtībai festivāla teritorijā ir radīti visi nosacījumi, lai patīkami pavadītu laiku. Festivāla viesi var baudīt bāros piedāvātos dzērienus, ieturēt garšīgu maltīti kafejnīcās un uzkodu bāros, kā arī izmantot ūdens atrakcijas, uzspēlēt pludmales volejbolu, piedalīties meistarklasēs un skatīties kino.

Festivāla organizētāji atgādina, ka visas aktivitātes notiks Liepājas pludmalē, tāpēc apmeklētājus aicina būt saudzīgus pret apkārtējo vidi, nemest atkritumus pludmales smiltīs, bet atkritumu konteineros, izmantot uzstādītās publiskās tualetes, peldēties tikai diennakts gaišajā laikā un ar cieņu izturēties pret pārējiem festivāla apmeklētājiem.

Lai atpūta būtu patīkama, festivāla organizētāji aicina padomāt par atbilstošu apģērbu, lietus mēteļiem, jo lietussargus izmantot nevarēs, kā arī par atbilstošiem apaviem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV