Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Festivālā „Shine Cafe" uzstāsies R-Tem

EasyGet.lv, 23.07.2012. 10:07

27. jūlijā elektroniskās mūzikas festivāla „Shine Cafe 2012" ietvaros KaZantip Republikas oficiālais konsulāts Baltijā piedāvā pasākumu „Have A Nice Trip To Kazantip", kas ir veltīts projekta 20 gadu jubilejai. Pasākuma galvenais mākslinieks būs dīdžejs, producents un Kazantip himnu autors – R-Tem, informē festivāla pārstāvis Nikita Viderkers.

R-Tem ir leibla Snoochi Boochi Records īpašnieks un visa Dzīvā Ministrs KaZantipā, organizējot dzīvo uzstāšanos Republikā. R-Tem ieraksti divreiz kļuva par oficiālajām KaZantip Republikas himnām, tās ir spēlējis gandrīz katrs no DJ MAG TOP 20 dīdžejiem.

KaZantip Republikas konsulāts Baltijā darbojas jau kopš 2005. gada. Septiņu gadu laikā pasākumos piedalījušās tādas elektroniskās deju skatuves zvaigznes kā DJ Grad, Cosmonaut, Compas Vrubel, Sergey Sanches, Natasha Urman, R-Tем, Lady Wax, Nastia un daudzi citi. KaZantip ir vienīgā valsts, kuras nav ne uz vienas pasaules kartes, valsts ar vislielāko laimīgu cilvēku blīvumu uz vienu kvadrātmetru.

Kopā ar galveno mākslinieku uzstāsies kaimiņi no Lietuvas - Virus J un Yanik, kas regulāri viesojās Latvijā un spridzina deju grīdu klubā „Essential". Ar savu setu uzstāsies arī pats KaZantip pārstāvis - DJ Saint un breaks kultūras pārstāvis, cienījamais Mr Djinn.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV