Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Festivālā Summer Sound Liepāja - radošas un interaktīvas aktivitātes

EasyGet.lv, 27.06.2012. 11:38

Festivāla Summer Sound apmeklētājiem divu dienu garumā būs nodrošināta radoša un interaktīva vide dažādās atpūtas zonās. Kopumā visā teritorijā – pludmalē, parkā, kāpās un aktīvajā zonā – būs vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes, tostarp darbosies brīvdabas kino, publiskā vasaras slidotava un notiks rīta jogas nodarbības, informē festivāla pārstāve Krista Kalnarāja.
Festivālā Summer Sound Liepāja - radošas un interaktīvas aktivitātes

Intelektuālai izklaidei jūrmalas kāpās, improvizētā kinozālē ar 250 sēdvietām un skatuvi būs iespēja noskatīties plašu un daudzveidīgu Baltijas valstu režisoru veidoto īsfilmu programmu. Kāpās notiks brīvdabas kino piedāvās portāls www.balticshorts.com. Savukārt Liepājas Jauno mediju mākslas teltī būs studentu interaktīva izstāde - pašu veidoto īsfilmu programma, video projekcijas, dīdžeju un vīdžeju uzstāšanās, dzīvā mūzika, animācijas darbnīcas, fotostudija un daudzas citas interaktīvas nodarbes.

Pludmalē būs ūdens atrakcijas visām gaumēm – ūdens bumbas atklātā jūrā, ūdens veltnis, ūdens motocikli, ūdens velosipēdi, laivu un cita inventāra noma, vindsērfings, ūdens batuts u.c. ūdens atrakcijas.

Uz kalna, kas atdala pludmali no parka, būs iespēja vasaras vidū slidot zem klajas debess – darbosies publiskā slidotava. Turpat blakus būs arī katapulta.

Starp Cēsu Alus un Fantasy Garden skatuvēm atradīsies arī bērnu pilsētiņa, kurā īpaši padomāts par bērnu izklaidēm. Gādīgu auklīšu uzraudzībā mazie festivāla apmeklētāji varēs lēkāt pa piepūšamajām atrakcijām un batutiem, piedalīties sumo cīņās, spēlēties ar lego klucīšiem un lēkāt ar "lecamponijiem".

Sestdien aktivitāšu daudzveidība palielināsies, lai apmeklētāji festivāla teritorijā varētu atpūsties visas dienas garumā. Pirmās aktivitātes sāksies pulksten 11:00, kad jogas nodarbībās būs lieliska iespēja atgūties pēc piektdienas ballītes un smelties spēkus sestdienai. Pulksten 13:00 ar deju partneri varēs izmēģinās salsas deju soļus pasniedzējas Zanes Kugrēnas vadībā. No pulksten 14:00 perkusiju meistarklases piedāvā "Pulsa efekts". Meistarklasēs pieredzējušu spēlētāju uzraudzībā būs iespēja uzspēlēt djembe, dun dun u.c. instrumentus. Tās ir iecerētas brīvā formā, tāpēc aicināts piedalīties ikviens – ar vai bez priekšzināšanām. Pulksten 14:30 ielu vingrotāji no "Limitless Workout" demonstrēs savas prasmes un piedāvās meistarklases ar labāko treneru un sportistu viesošanos.

No sporta vai svinībām nogurušajiem "Veselības nams 28" piedāvās relaksējošas masāžas. Būs iespēja baudīt visa ķermeņa, muguras, sejas – galvas, pēdu – kāju masāžas. Savukārt īpašāks piedāvājums būs fitnesa (sporta) masāža.

Sestdien pulksten 14:00 festivāla teritorijā sāksies Latvijas reitinga sacensības BMX tramplīnlēkšanā. Piedalīsies gan Latvijas spēcīgākie sportisti, gan ikviens, kam ir BMX. Aizraujošs šovs, triki un adrenalīns gaida ikvienu šī sporta veida cienītāju. Pieteikties sacensībām var organizētāju mājas lapā: www.xmatti.lv.

Veikals "Otra elpa" piedāvās vintage tirdziņu. Košs apģērbs un interesanti aksesuāri par simbolisku samaksu dos iespēju saposties ballītei.

Kā jau iepriekš vēstīts, festivāls Summer Sound Liepāja notiek 6. un 7. jūlijā. Uz septiņām skatuvēm Baltijas jūras krastā un Liepājas Jūrmalas parkā kāps vairāk nekā 100 grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju no 11 dažādām valstīm, tostarp Apvienotās Karalistes, ASV, Somijas, Igaunijas, Vācijas u.c. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 16 un 18 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 40 lati. OKartes lietotājiem biļetes uz Summer Sound festivālu pieejamas lētāk. Akcijas laikā no 27. līdz 30.jūnijam OKartes lietotājiem 2 dienu festivāla biļete nopērkama par 10 latiem vai 12 latiem ar vietu telšu pilsētiņā. Atlaides kodu iespējams saņemt mobilajā lapā m.lmt.lv/summersound. Vienam OKartes lietotājam pieejams viens kods, ko var izmantot vienas biļetes iegādei. Biļešu iegāde, uzrādot kodu, Biļešu Servisa kasēs. Biļešu skaits ierobežots.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV