Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Pyro Trees iepazīstina ar debijas albumu

EasyGet.lv, 27.06.2012. 12:17

Grupa Pyro Trees, uzvarot Radio101 un Cēsu Alus organizētajā konkursā Cēsu Premium New Music, ieguva iespēju ierakstīt debijas albumu. Īpaši šim konkursam grupa aranžēja savu dziesmu "Got Her Goin'", ko nu piedāvā klausītājiem kā ieskatu topošajā albumā.
Pyro Trees iepazīstina ar debijas albumu

Grupa Pyro Trees šovasar spēlēs dažos no Latvijas festivāliem – 30. jūnijā festivālā Pīlādzis/ Telts-Neesi ķirsī, esi Pīlādzī!/ plkst. 17.30; 7. jūlijā festivālā Summer Sound/ Cēsu Alus Skatuve/ plkst. 15.00, 14. jūlijā FonoFest/ Cēsu Alus Stage/ plkst. 13.00. Pēc festivāliem grupa plāno doties radošā nometnē līdz pat rudenim, lai sagatavotu demo materiālu debijas albumam.

Grupu Pyro Trees 2011. gada vasaras beigās Rīgā kopīgu mērķu un skaņas vīzijas vadīti izveidoja trīs muzikāli pieredzējuši dalībnieki. Grupa tās dalībniekiem ir atvērusi durvis uz daudz plašākām radošās izpausmēm un brīvību. Eksperimentējot ar skaņu, instrumentiem un dziesmu uzbūvi, puiši realizē idejas, kas iepriekšējos projektos tika atliktas malā. Paši dalībnieki savu mūziku definē kā psihodēlisko indīroku.

Foto: Grupa Pyro Trees. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV