Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noklausies Pyro Trees jauno dziesmu “Wasted Time”!

Easyget.lv, 22.04.2014. 12:34

Grupa Pyro Trees, svinot gadskārtējo Ierakstu veikalu dienu (Record Store Day) klausītājiem sagatavojuši īpašu singlu.
Noklausies Pyro Trees jauno dziesmu “Wasted Time”!

Dziesma “Wasted Time” ierakstīta speciāli šai dienai, un tā nebūs iekļauta rudenī gaidāmajā debijas albumā. Dziesmas ieraksts tapis grupas dalībnieku pašu spēkiem savā studijā.

Record Store Day ir tradicīja, kas ik gadu vienkopus pulcē mūzikas ierakstu veikalu apmeklētājus, darbiniekus un mūziķus. Laikā, kad tūkstošiem dziesmu ietilpst vienā digitālā ierīcē, Record Store Day ir īpaši svētki, kas atgādina par mūzikas ierakstu veikalu nozīmīgumu mūsdienu pilsētas kultūras dzīvē.

Šogad Record Store Day tika atzīmēta 19. aprīlī, kad grupa Pyro Trees uzstājās šai dienai veltītā koncertā veikalā "Upe".

Pyro Trees ir 2011. gada nogalē dibināta psihodēliskā indie grupa no Rīgas. Grupas kodolu veido divi brāļi - Pēteris un Rūdolfs. 2013. gada pavasarī grupa sāka darbu pie debijas albuma ieraksta. Tajā būs iekļautas desmit dziesmas. Darbs pie albuma notiek sadarbībā ar vienu no Latvijas labākajiem skaņu vīriem - Tāli Timrotu.

Šopavasar pēc gandrīz pusgadu ilgas atpūtas no koncertiem Pyro Trees kopā ar vēl divām grupām no Lietuvas un Igaunijas devās Baltijas tūrē. Trīs dienu laikā grupas mēroja ceļu cauri visai Baltijai, uzstājoties Tallinā, Rīgā un Viļņā. Tūri organizēja Baltijas vadošā jaunās mūzikas ziņu platform The Baltic Scene.

Foto: Pyro Trees. Foto no grupas personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV