Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pieneņu Vīns izlaiž jaunu singlu

EasyGet.lv, 11.07.2012. 12:47

Grupa Pieneņu Vīns/ Dandelion Wine turpina aktīvu darbu pie albuma un izlaiž jaunu singlu "More than hope", informē mūziķi.
Pieneņu Vīns izlaiž jaunu singlu

„Jaunais singls ir salīdzināms ar hologramu, kurā mūzikai ir piesķirta maksimāla daudzdimensionalitāte, trekam ir Hi End klase", par dziesmu saka Pjotrs Gluškovs, Dynamic Records skaņu inženieris. „Esmu priecīga, ka albuma ierakstu esam sākuši tieši ar šo kompozīciju, jo mums visiem tā simbolizē jaunu sākumu, tā ir „Vairāk nekā cerība", kas atstāj visas bēdas tālā pagātnē," stāsta Evilena.

Ieraksts veikts Dynamic Records Riga studijā. Ierakstā piedalījās: Evilena Protektor – vokāls, Yuri Koshkin – ģitāra, Vadims Makarovs – saksofons, Aleksejs Ševcovs – bass, Krišjānis Bremšs – bungas, Andris Kauliņš – klavieres, Dmitry Odinoky – reps.

Tuvākais grupas koncerts notiks svētdien, 15. jūlijā, plkst. 20.00 Havana Club Lounge kompleksā Jūrmalā. Atpūtas komplekss atrodas Dzintaru pludmalē Turaidas ielas sākumā (Dzintaru koncertzāles pusē). Pasākuma ilgums – apmēram 3 stundas, ieeja pasākumā brīva, face control. 

www.dandelionwine.lv

Foto: Pieneņu Vīns/ Dandelion Wine. Foto (c) Oļegs Zernovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV