Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pieneņu vīns vasaras sezonu atklāj ar diviem koncertiem

Easyget.lv, 20.05.2013. 09:21

Sestdien, 25. maijā, grupa Pieneņu Vīns plkst. 21.20 uzstāsies Kalnciema ielas kvartālā Pārdaugavas svētku ietvaros un plkst. 23.30 – Rokkafejnīcā Reiterna namā, Mārstaļu ielā 2/4.

„Jo laba nevar būt divreiz par daudz” – ir grupas moto, rīkojot divus koncertus vienā dienā. Šovasar mūziķiem paredzēta aktīva darbība un piedalīšanās vairākos projektos, kā arī daži pasākumi neierastās vietās, tāpēc vasaras sezonu grupa atklāj ar dubultkoncertu.

Kalnciema ielas kvartālā rīkotajos Pārdaugavas svētkos norisināsies tirdziņš, radošās darbnīcas, ekskursijas, savukārt vakarā brīvdabas koncertā izstāsies apvienības Very Cool People un Pieneņu vīns. Mārstaļu ielas Rokkafejnīcā Pieneņu Vīns būs galvenais pasākuma mākslinieks, iesākto open-air ballīti turpinot ar iespēju izdejoties nakts ritmos. Ieeja abos pasākumos bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV