Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Enhet ieraksta albumu mežā un uzstāsies Zvērā

EasyGet.lv, 24.07.2012. 15:05

Cēsu hardcore/metal apvienība Enhet jau drīzumā plāno izdot otro, pie dabas rakstīto, albumu, kā arī izziņo vienīgo vasaras uzstāšanos festivālā Zvērā.
Enhet ieraksta albumu mežā un uzstāsies Zvērā

Kopš Enhet debijas albuma "Check The Foundation" izdošanas ir pagājuši četri gadi, kas grupai ir bijis gana ilgs laika posms, lai sagatavotu jaunas dziesmas un nobriestu otrā albuma izdošanai.

Grupas basģitārists Mārtiņš Brants atklāj, ka jau šīs vasaras sākumā Cēsu grupa kolektīvi pameta ikdienas rutīnu, dodoties uz mežu Kuldīgas rajonā, krietnā attālumā no civilizācijas, kur mierā, klusumā un pašu improvizētā studijā ierakstīja jaunāko materiālu:

„Izlēmām, ka nevēlamies albumu rakstīt studijas telpās, kas zināmā mērā ierobežo un uzdzen depresiju, tāpēc devāmies uz mežu pie īstas un klusas dabas, kur domājām tikai par albuma tapšanu, spēlēšanu, kā arī nedaudz zveju. Ticu, ka atmosfēra būs jūtama arī gala rezultātā. Kopā spēlējam jau vairāk kā vienpadsmit gadus – šajā laikā skanējums ir mainījies un attīstījies. Arī šoreiz varam solīt gan eksperimentus, gan izmaiņas."

Ņemot vērā, ka Enhet dalībnieki vasaras pirmajā pusē ir aizņemti ar citiem ne mazāk muzikāliem projektiem, Cēsu metāla apvienības uzstāšanos šovasar varēs dzirdēt tikai mūzikas festivālā Zvērā.

Atgādinām, ka festivāls Zvērā norisināsies 26./27./28 jūlijā, Saldus novada Zirņu pagasta Dzilnās. Pasākumā uzstāsies plašs klāsts pašmāju un ārzemju grupu: Skyforger, Faust Again (Pl), Alpinist (De), Masakari (US), Satellites LV, Soundarcade, Enhet un daudzas citas.

www.enhet.net
www.zverafest.lv

Video no studijas:

Foto: Enhet otro albumu ieraksta mežā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV