Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Sibyl Vane uzstāsies Latvijā

EasyGet.lv, 05.09.2012. 13:11

Igauņu grupa Sibyl Vane šonedēļ koncertēs Liepājā, Jelgavā un Cēsīs, informē I Love You Records pārstāve Dace Volfa.
Sibyl Vane uzstāsies Latvijā

"Sibyl Vane" 2010. gadā Pērnavā dibināja divi ģitāristi Helēna un Heiko, pieaicinot bundzinieku Marku. Vairākus mēnešus trio pavadīja mēģinājumu telpās, līdz kopīgu pūliņu rezultātā izveidojās „Sibyl Vane" muzikālais rokraksts, kura pamatā ir Helēnas sacerētās un dziedātās dziesmas, bet visas grupas radītajos aranžējumos savijas alternatīvais roks, blūzs un popmūzika.

Pašu mājās „Sibyl Vane" ieguva atpazīstamību 2011. gadā, kad uzvarēja Igaunijas jauno grupu konkursā un saņēma arī vairākas žūrijas speciālbalvas. Pēc uzvaras konkursā mūziķiem tika pievērsta liela mediju uzmanība un dažu mēnešu laikā „Sibyl Vane" no pavisam nezināmas grupas kļuva par ļoti pieprasītu muzikālu apvienību.

Šā gada jūlijā „Sibyl Vane" debitēja Latvijas klausītāju priekšā lielākajos vasaras festivālos „Summer Sound" un „Positivus", ar savu aizrautīgo un enerģisko priekšnesumu uzreiz iemantojot daudz jaunu fanu. Septembra sākumā grupa atgriežas Latvijā, lai 6. septembrī uzstātos „Fontaine Palace" Liepājā, 7. septembrī – „MC Balerija" Jelgavā un 8. septembrī –„Fonoklubā" Cēsīs.

„Sibyl Vane" debijas albumu novembrī izdos Latvijas mūzikas apgāds „I Love You Records".

http://www.facebook.com/sibylvaneband
http://www.youtube.com/user/sibylvaneofficial 

Foto: Igauņu grupa „Sibyl Vane". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV