Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Astro'n'out dziesmai "Tūlīt" tapis videoklips

EasyGet.lv, 13.11.2012. 09:54

Grupa Astro'n'out publisko videoklipu dziesmai "Tūlīt" no grupas jaunā albuma "Lauvas".
Astro'n'out  dziesmai "Tūlīt" tapis videoklips

"Tūlīt" ir kļuvis par līdz šim spēcīgāko jaunā albuma "Lauvas" radio singlu, sasniedzot numur viens pozīciju vairākās radio stacijās.

Videoklips tapis sadarbībā ar reklāmas aģentūru "Not Perfect" un "Film Angels studio". Grupa saka paldies lieliskajai komandai, kas darbojusies klipa tapšanā. Īpašs paldies producentam Ivo Ceplevičam, operatoram Jurģim Kminam, un režijas tandēmam – Jānim Kalējam un Aleksandram Bētiņam.

Atgādinam, ka albums "Lauvas" jau no 9.novembra ir pieejams klausītājiem mūzikas veikalos vai digitāli www.ekase.lv .

Albuma prezentācijas koncerts notiks koncertzālē Palladium 22.novembrī. Biļetes uz koncertu iegādājass Biļešu servisa kasēs un http://www.bilesuserviss.lv/lat/zinas/grupas-astro .

Tāpat jau no pirmdienas, 12. novembra, sadarbībā ar portālu www.diena.lv, ir sākta QR spēlē. Noskenējot QR kodu, saliekot iegūtās paroles vienā teikumā un iesūtot tās uz epastu info@astronout.lv, iespējams laimēt ielūgumus uz albuma prezentācijas koncertu un jauno CD.

Seko līdzi jaunumiem www.facebook.com/astronout

Foto: Astro'n'out. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV