Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

PeR piedāvā jaunu singlu "Here We Go"

EasyGet.lv, 26.11.2012. 13:03

Šonedēļ Latvijas radiostacijās nonāk grupas PeR jaunais singls "Here We Go" no gaidāmā albuma, kas veikalu plauktos nonāks novembra beigās.
PeR piedāvā jaunu singlu "Here We Go"

Novembra beigās klajā nāk grupas PeR pirmais albums, bet pirms tam 28. novembrī grupa prezentēs savu albumu draugiem un kolēģiem kafejnīcā „Omas briljanti", Audēju ielā 7.


"Piecu gadu darba rezultāts ir apkopots vienā parastā plastmasas matricā, kas tagad uzsāks ceļu pie klausītājiem. Vai tas būs veiksmīgs un pieprasīts? Mēs to varam tikai zilēt un cerēt, ka klausītājs ne tikai priecāsies par jau labi zināmajiem mūsu gabaliem "Go Get Up", "Disco Superfly", "Mazajām Sirsniņām", "Bums", bet arī par jaunajiem - "Here We Go", "Tagad" un citiem. Vienu sakām droši, albums nav vienveidīgs, tas ir ļoti krāsains, jo tajā apkopotās dziesmas ir 5 gadu darba rezultāts," uzsver mūziķi.

Jau ilgāku laiku PeR cītīgi gatavojas savam piecgades koncertam High Five, kas notiks 17. decembrī koncertzālē Palladium. Gaidāmi viesi, gaismu šovs, video, ziemsvētku noskaņa, labi zināmi un jauni gabali, DJ Artūrs Medniss.

Foto: Grupa PeR. Foto (c) Linda Rutule

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV